Cântăreț internațional ucis în plină stradă. Avea doar 33 de ani

0

Doliu în lumea muzicii. Un cântăreț cunoscut a sfârșit tragic după ce a fost împușcat mortal. Din nefericire, medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Fanii sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe cine este agresorul și care a fost mobilul crimei.

Slim 400 a murit la 33 de ani

Rapperul Slim 400, pe numele său real Vincent Cohran a fost împușcat mortal în Los Angeles. Nici până la această oră nu se știe care a fost motivul pentru care a fost ucis. Fanii sunt îngroziți de această veste tragică. Artistul avea doar 33 de ani.

Din primele informații rezultă că ar fi vorba despre mai multe persoane implicate în atacul care s-a soldat cu o crimă. Poliția investigează crima și se pare că are deja un cerc de suspecți. Pentru Slim 400, de data aceasta nu s-a mai putut face nimic.

Cântăreț internațional ucis mișelește. Avea doar 33 de ani

Spunem asta întrucât el a mai fost victima unor astfel de atacuri. În 2019, artistul a fost împușcat de nouă ori, dar a reușit să scape cu viață. Ulterior a mai fost rănit în timp ce era în vizită la părinții săi. Și atunci a supraviețuit. Iată ce spunea rapperul la acea vreme despre atac:

Am căzut la pământ crezând că s-a terminat. Sunt binecuvântat să fiu aici, pentru că aș fi putut să mor atunci și acolo, sunt cuvintele lui Slim 400.

Povestea de viață a rapperului Slim 400

Născut în Germania din părinți militari, Slim s-a mutat în Los Angeles când era copil și a crescut în Compton. Rapper-ul a fost descoperit în adolescență când a semnat cu casa de discuri Pu$haz Ink, care ulterior s-a desființat.

Pe 3 septembrie 2010 a lansat primul său mixtape gratuit High off Trees Vol. 1 și 2. Datorită single-ului Call it a go cu Buddha Badazz și YG, el a devenit celebru.

În 2014 a lansat primul său album de studio, Keepin ‘It 400 . Pe cel de-al doilea album al lui YG, Still Brazy, Slim 400 apare pe două melodii ca invitat. În 2015 a publicat EP-ul Foe Block, iar în august 2016, mixtape-ul său All Blassik a fost publicat cu descărcare gratuită pe internet.

El era membru al bandei Bloods și se referea adesea la acest grup în textele sale.