Când va fi difuzat Singur acasă. Iată cele mai frumoase filme de Crăciun

0

În luna decembrie, una dintre cele mai mari bucurii pentru cei care iubesc sărbătorile de iarnă este filmul Singur acasă, din care unii și-au făcut o tradiție, să-l urmărească în fiecare an. Producția celebră în toată lumea va fi difuzată în curând, la Antena 1.

Când va fi difuzat Singur acasă
Iubitorii filmelor de Crăciun care sunt la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă vor avea parte de bucurii tv și anul acesta. Începând din 4 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la orele 20.00, veți putea urmări producția Home Alone-Singur acasă, cu toate aventurile năzdrăvanului Kevin.

Antena 1 va difuza pe 4, 11 şi 18 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cele trei părţi din Singur acasă.

Este cel mai iubit film de Crăciun care intră în fiecare an în casele românilor. A devenit deja o tradiție redifuzarea acestuia la tv în preajma sărbătorilor de iarnă.

Singur Acasă – Home Alone este un film de comedie de Crăciun. Filmul a fost scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister.

Povestea filmului este foarte interesantă: familia McCallister, care este foarte numeroasă, pleacă în mare grabă la Paris să sărbătorească Crăciunul, dar îl uită pe Kevin McCallister acasă. Kevin, care are doar 8 ani, trebuie să înfrunte doi hoți care se pregătesc să-i jefuiască casa crezând că este nelocuită. Dând dovadă de o perspicacitate ieșită din comun și un curaj fabulos, copilul reușește să le țină piept hoților și să-și apere casa.

Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de Singur acasă 2 – Pierdut în New York (1992), și Singur acasă 3 în care Kevin a fost înlocuit cu Alex Pruitt.

Cele mai frumoase filme de Crăciun
Pentru cei care trăiesc din plin magia sărbătorilor de iarnă și se bucură vizionând cu film de Crăciun, împreună cu familia, iată câteva propuneri pentru această perioadă: It’s a wonderful life, Frozen, Let It Snow, The Knight Before Christmas, The Christamas Chronicles, Happiest Season, Operation Christmas Drop, Feliz NaviDAD, The Princess Switch: Switched Again și Jingle Jangle: A Christmas Journey.