Cabral și Andreea Ibacka au plecat în vacanță. Ce destinație a ales vedeta PRO TV pentru soția sa

0 20.556

Cuplul de vedete a plecat de curând în vacanță, în afara țării. Destinația pe care Cabral și Andreea Ibacka au ales-o pentru această escapadă e una pe care adesea îndrăgostiții o marchează de câteva ori. De aceea, vedeta de la Pro TV a ales să îi facă soției sale o surpriză. Mai ales că de curând ei și-au botezat fetița și cel mai probabil aveau nevoie de câteva clipe de relaxare.

Unde au plecat Cabral și Andreea Ibacka în vacanță?

Pentru că ambele vedete au un program cât se poate de încărcat, Cabral a decis să plece cu soția lui într-o vacanță în Paris, Franța. E considerat orașul luminilor, dar cel mai important, e un loc în care iubirea e marcată într-un mod aparte. De aceea, prezentatorul de la „Ce spun românii” a vrut să îi arate soției sale cât de mult o iubește și i-a dăruit o asemenea excursie.

În anii anteriori ei au mai vizitat Parisul. Însă, pentru că în această primăvară au devenit părinții unei fetițe, pe care au botezat-o în luna mai din 2019, și-au spus că merită în mod clar o vacanță. Și pentru că e un oraș ideal de vizitat în orice anotimp, toamna pare să fi reprezentat o alegere perfectă pentru Cabral și Andreea Ibacka.

Totodată, prima zi a lunii octombrie le-a regăsit pe cele două vedete în Paris, prin preajma muzeului Luvru. Prezentatorul pare să se fi bucurat de clipele de relaxare, pentru că a făcut mai multe fotografii, pe care le-a publicat și pe Instagram. În una dintre imagini, acesta a suprins-o și pe frumoasa lui soție, iar în spatele Andreei Ibaka se observă Turnul Eiffel.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți
Prezentatorul TV Cabral Ibacka şi Andreea, soţia lui, și-au botezat fetița pe data de 25 mai. Micuța a primit numele de Namiko și a fost creștinată, momentul fiind marcat și printr-o petrecere. Noii părinți și-au dorit să se bucure împreună de apropiați de fericitul moment al vieții lor.

De asemenea, fetița a venit pe lume pe 5 decembrie 2018. Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Mai mult, vedeta TV mai are o fiic

loading...