Brigitte, infectată de două ori cu noul coronavirus. Florin Pastramă a ajuns în stare gravă la spital

0

Brigitte Pastramă a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut după ce s-a infectat de două ori cu noul coronavirus. Se pare că Florin, soțul brunetei a avut o formă mai gravă a bolii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Brigitte și Florin Pastramă au povestit cum s-au infectat cu noul coronavirus în vara anului trecut. Soțul brunetei a povestit faptul că, din cauza dificulaților de respirație a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Elias.

Brigitte și Florin Pastramă au avut coronavirus
Deși a recunoscut că nu s-a testat, Brigitte este convinsă de faptul că s-a infectat de două ori cu temutul virus, prima dată la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august.

Florin Pastramă s-ar fi infectat și el tot atunci, dar la el boala s-a manifestat mult mai rău.

”Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți.

Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo”, a spus Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Florin Pastramă a ajuns de urgență pe mâinile medicilor
Partenerul vedetei a povestit că nu a mai putut să respire, însă din fericire și-a revenit destul de repede după boala.

”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”, a spus bărbatul la Antena Stars.

Totodată, cei doi au vorbit și despre vaccinul împotriva virusului: ”Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea”, a mai declarat Brigitte.

Sursă foto: Arhivă Ciao