BREAKING NEWS OFICIAL | Cosmin Contra s-a întors la Dinamo. Pe câți ani a semnat

0

Dinamo a făcut anunțul oficial în cazul lui Cosmin Contra! Tot miercuri, Dinamo a anunțat că Gheorghe Mulțescu nu mai ocupă funcția de antrenor principal.
OFICIAL | Cosmin Contra s-a întors la Dinamo
„Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului”, se arată în comunicat.
Fostul selecționer revine la Dinamo după trei ani și este primul nume mare adus în club de noul patron, Pablo Cortacero. Contra îi ia locul lui Gheorghe Mulțescu, care însă va rămâne parte din noul proiect de la Dinamo.

Contra a mai antrenat Dinamo în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.

În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.

Gheorghe Mulțescu poate continua la Dinamo
Șefii spanioli ai lui Dinamo vor să îi ofere un post în cadrul clubului celui poreclit ”SMURD-ul”, probabil în semn de recunoștință pentru că a acceptat să preia echipa într-o perioadă atât de dificilă. Conducerea s-a gândit la postul de director tehnic, dar cu atribuții în sfera echipei a doua și a Centrului de Copii și Juniori.

Mulțescu nu a luat încă o decizie și a cerut două sau trei zile timp de gândire, după care va da un răspuns la oferta spaniolilor.