Brad Pitt a spus care este actrița lui preferată: „Cea mai frumoasă femeie”

eduard

Brad Pitt, unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani, a spus care este actorul lui preferat din toate timpurile. Este vorba despre o femeie.

Pitt a declarat, într-un interviu acordat în trecut pentru Brad Pitt Press Archive, că preferă filmele mai vechi.

„Arată bărbați care își apără principiile. Precum [Robert] Redford. A jucat tipul de bărbat la care aspirau bărbații și tipul de bărbat pe care femeile și-l doreau”, a explicat starul din „Troy”.

Totuși, actorul preferat al lui Pitt nu este un bărbat, ci „cea mai frumoasă femeie de pe ecran”. Este vorba despre actrița Dianne Wiest. Potrivit actorului, ea a arătat că e posibil să fii frumoasă fără „să fie catalogată precipitat drept sex simbol de către fani și critici”.

Dianne Wiest, o actriță foarte talentată
La rândul lui, Pitt s-a străduit de-a lungul timpului să se distanțeze de imaginea de „sex simbol”, făcând roluri extraordinare, transmite Go4it.

„Când vezi o persoană, te concentrezi pe modul în care arată? Este doar o primă impresie. Apoi este cineva care nu îți atrage privirea imediat, dar vorbești cu acea persoană și devine cel mai frumos lucru din lume”, a explicat Pitt.

De aceea actorul a admirat-o mereu pe Wiest, care a primit două premii Oscar pentru rolurile secundare din filmele „Bullets Over Broadway” (1994) și Hannah and Her Sisters (1986).

„Cei mai mari actori nu sunt ceea ce numești sex simboluri frumoase. Îți voi spune care este actrița mea preferată: Dianne Wiest. Și nu ai putea-o numi un sex simbol. Dianne Wiest este, pentru mine, cea mai frumoasă femeie de pe ecran”, a concluzionat Pitt.

Nu știm ce părere are Wiest, acum în vârstă de 75 de ani, despre fanul ei faimos.

Lasă un comentariu