Bogdan Vlădău, curtat de bărbați pe când era model. „A, deci de tine i-a plăcut lui Giorgio…

eduard

Bogdan Vlădău (44 de ani) a făcut o serie de mărturisiri interesante legate de perioada când active în industria modelling-ului. Invitat împreună cu soția sa, Gina Chirilă, în podcastul “Acasă cu Măruță”, Vlădău a dezvăluit că a fost curtat de bărbați pe când era model în Milano.

Totul s-a petrecut când Bogdan avea 26 de ani.

„Aveam 25-26 de ani. M-am dus la o agenție mare. Aveam un booker care era de o altă orientare sexuală. În general, în genul astă de business, majoritatea sunt… fotografii, creatorii de modă. Acum nu am nimic cu treaba asta, dar atunci eram un pic homofob.

Booker meu mi l-a dat exemplu pe unul care lucra cel mai bine de la noi din agenție. Mi-a zis: ‘Uite, ăsta a venit de la coada vacii, din Venezuela. N-avea nicio o pereche de pantofii la el și a ajuns mare. Dar el a fost mai înțelegător cu designerii. Era ceva foarte ciudat ce se întâmpla acolo’, a povestit Bogdan în podcastul „Acasă la Măruță”.

Apoi a urmat un alt episod inedit în care Vlădău s-a întâlnit cu celebrul creator de modă Giorgio Armani:

„Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani din Milano. Eram cu niște prieteni români care veniseră acolo. Și era și ‘il signore’, că așa-i zic italienii lui Giorgio Armani. Toți românii mei voiau să facă poză cu el. Și m-am dus la el și l-am rugat să facă poză. Am văzut că a zâmbit și că era drăguț. Așa e el, nu mă așteptam la alte chestii…”

A doua zi, bookerul i-a spus “Aaa, deci de tine i-a plăcut aseară lui Il signiore la restaurant!”, iar Bogdan Vlădău a început să devină și mai suspicios cu privire la intențiile bookerului.

„Ce încerca să facă bookerul? Încerca să mă ducă în direcția în care mă programeze să fiu… Bookerul mă chemase deja la el acasă să-mi arate tot de felul de colecții de vinyluri, discuri și cărți” – a adăugat Vlădău.

Pentru că situația devenise foarte bizară și i s-a spus că dacă nu schimbă ceva în atitudinea sa, nu poate face carieră în modelling, Vlădău a decis să părăsească agenția.

Lasă un comentariu