Blestemul familiei Manole. Ce legătură are moartea Mădălinei Manole cu cea a părinților săi

0

Mădălina Manole și părinții săi par că au fost urmăriți de un blestem teribil. La mai bine de 10 ani de la plecarea de pe lume a regretatei cântărețe, în jurul morții ei sunt încă multe semne de întrebare, iar starea de sănătate a părinților ei a fost zdruncinată din acea zi fatidică de 14 iulie 2010… și, totodată, ziua în care artista împlinea 43 de ani. De azi, artista își are alături, Sus, în Ceruri, și mama, și tatăl.

Regretata cântăreață Mădălina Manole și blestemul din familia sa
Ion Manole a murit în această seară, la câteva ore după ce a intrat în comă. Tatăl celebrei artiste a intrat în stop cardiac și, deși, inițial a răspuns, în urma manevrelor de resuscitare făcute de medici, ulterior, inima lui s-a oprit pentru totdeauna. Bărbatul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus miercuri, 2 septembrie, la câteva zile după ce fiul său se vindecase de boala ucigașă apărută în China. Părintele Mădălinei Manole era internat la spitalul din Ploiești, unde a fost intubat, iar doctorii nu i-au dat prea multe șanse la viață. Astfel, fiul său începuse deja să facă pregătirile pentru înmormântare.

“Ce să fac… Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: «Nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului». Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a declarat Marian Manole în cadrul unui interviu oferit de curând.

Eugenia Manole a murit în brațele fiului ei
Decesul lui Ion Manole a survenit la mai bine de trei ani de la dispariția soției sale, care s-a petrecut în aceeași unitate medicală: Spitalul Municipal din Ploieşti. Eugenia Manole a murit pe 4 martie 2017, la două luni după ce fusese diagnosticată cu temutul cancer. Ea a părăsit această lume fără să își îndeplinească visul de a face parastasul de șapte ani de la moartea fiicei sale.

“M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură”, a spus Marian Manole la scurt timp de la moartea mamei sale, relatează libertatea.ro.

Eugenia Manole a fost înmormântată în cimitirul Bolovani din Ploieşti lângă surorile și părinții ei, nu lângă locul în care își doarme somnul de veci fiica sa. Pierderea Mădălinei Manole, dar şi faptul că nu şi-a putut creşte şi vedea nepotul au măcinat-o pe aceasta. În ultimul an, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, iar ultima perioadă a trăit-o într-o sărăcie greu de imaginat. Avea o pensie de 650 lei, bani pe care îi cheltuia exclusiv pe medicamente, şi acumulase datorii la întreţinere. Necazurile l-au răpus şi pe soţul ei, Ion Manole. Diabetic şi dependent de insulină, bărbatul a suferit în 2014 un atac vascular şi a rămas paralizat temporar. Unii oameni cred că familia lor a fost urmărită de un blestem… în decurs de un deceniu, au murit cei doi părinți și regretata cântăreață Mădălina Manole.

Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. Regretata artistă credea în horoscop
Conform propriilor mărturisiri făcute în jurnal, Mădălina Manole credea în horoscop, în puterea unor forțe supranaturale, în predestinare și era îngrozită de blesteme. De asemenea, ea spera că își poate anticipa viitorul. În paginile caietului, unde regretata artistă și-a deschis sufletul cum nu a făcut-o cu unii dintre apropiații săi, a așternut însemnări legate de previziuni ce îi fuseseră făcute. Ea a scris în anii 2002, 2003, 2005, relatează adevărul.ro.
Mădălina Manole are un fiu cu Petru Mircea
Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.