Bijuteriile din aur le poarta ghinion acestor zodii. Doua zodii ar trebui sa evite total purtarea lor

eduard

Bijuteriile din metale pretioase sunt nobile si fac parte din arsenalul de infrumusetare al femeilor din toate culturile.

Cele confectionate din aur au proprietatea de a proteja impotriva energiilor negative si de a aduce fericirea si pacea celor care stiu sa il poarte corect.

Aurul este un metal foarte important, care denota prosperitate si bogatie, de aceea cei mai bogati oameni de pe planeta, pe langa conturile bancare uriase, isi au averea pastrata in lingouri de aur. In astrologie, aurul este corelat cu planeta Jupiter.

Pentru a te bucura de beneficiile de natura spirituala pe care le are, femeile trebuie sa poarte inelul de aur pe mana stranga, in timp ce barbatii trebuie sa il poarte pe mana dreapta.

Aurul are puterea de a proteja organismul uman de energia negativa primita de la ceilalti sau din mediul inconjurator, cat si de a il ajuta sa o elimine pe cea stocata deja in interiorul sau.

Daca ai racit si vrei iti revii cat mai repede, poarta un inel de aur pe degetul mic, iar daca ai probleme cu statutul social si cariera ta se afla in declin, ar trebui sa porti aur pe degetul mijlociu.

In cazul in care ai probleme de concentrare si iti este distrasa cu mare usurinta atentia, atunci un inel purtat pe degetul aratator te va ajuta sa iti gasesti echilibrul si iti va linisti mintea. Intampini o perioada grea in mariaj?
Lipsa intimitatii dintre tine si partenerul tau a inceput sa isi faca simtita prezenta sau poate va doriti foarte mult un copil?

Daca da, poti incepe sa porti un inel pe degetul inelar. Daca ai probleme cu stomacul sau te confrunti cu tendinte de ingrasare, nu este indicat sa alegi sa porti aur. Acest lucru este valabil si pentu persoanele colericelol, dar si pentru femeile insarcinate.
In cadrul visului, aurul este considerat a fi un semn rau, care indica probleme cu pielea, dar si o o situatie financiara in declin, contrar semnificatiei de abundenta pe care o are in realitate.

Nu se recomanda purtarea aurului mai jos de talie, sub forma bratarilor de picior sau a lanturilor decorative pentru zona taliei, dar nici in zona capului pentru ca poti avea probleme cu somnul.
Aurul este un metal care li se recomanda in special berbecilor, racilor, leilor si sagetatorilor, avand efecte pozitive si asupra scorpionilor si a pestilor.

Le poate crea probleme taurilor, gemenilor, fecioarelor si varsatorilor, in timp ce balantele si capricornii trebuie sa evite total purtarea oricarei bijuterii din aur.

Lasă un comentariu