Bianca Giurcă de la Insula iubirii a rămas șocată de gesturile făcute de Marius Moise: „Nu l-am văzut într-o ipostază de genul ăsta”

eduard

Ultimel ediții ale emisiunii Insula iubirii au fost pline de momente șocante și surprinzătoare. Când au crezut că nimic nu ii mai poate surprinde, concurenții au avut parte de imagini nebănuite cu parteneriin lor. Emoțiile au explodat în casa fetelor, iar flacăra ispitei s-a aprins din nou. Bianca Giurcă a fost chemată la bonfire unde Radu Vâlcan i-a prezentat noi imagini cu partenerul ei.

Concurentele de la Insula iubirii au primit imagini nebănuite cu partenerii lor. Ema a văzut primul sărut al lui Răzvan Kovacs cu ispita Daria. Cei doi s-au despărțit în emisiune, iar Bianca Giurcă a aflat că Marius Moise a decis să se despartă de ea. În noua ediția a reality show-ului, tânăra va primi alte imagini șocante.

Bianca Giurcă și Marius Moise au decis să participe la Insula iubirii, sezonul 7, pentru a-și testa relația. Cei doi au acceptat provocarea insulei din Thailanda și se pare că lucrurile s-au schimbat în ultimele zile petrecute pe insulă. În ediția trecută, Bianca Giurcă a fost chemată la bonfire unde a aflat că Marius s-a despărțit de ea. Bărbatul a luat această decizie după ce a văzut că tânăra s-a apropiat de ispita Alin Simoiu.

Ei bine, în ediția emisiunii din această seară, Bianca este chemată din nou la bonfire, unde Radu Vâlcan îi prezintă noi imagini cu iubitul ei, de care rămâne surprinsă. „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar!’. La ce s-a referit Bianca, telespectatorii vor afla în noile episoade Insula Iubirii, joi și vineri, de la 20.30.la Antena 1.

Claudia și Bogdan nu au oferit surprize. La fel și Iulian și Cristina și Ana-Maria și Marius, care mai degrabă au fost martori la testul altora. În schimb, Bianca Giurca va avea parte de momente îngrozitoare.

Marius Moise a decis să se despartă de Bianca Giurcă, la Insula iubirii
Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă, a decis să se despartă de șatenă, după ce a văzut imagini cu care aceasta apare alături de ispita Alin. Bărbatul a avut o reacție neașteptată când a văzut imaginile cu Bianca Giurcă, în ediția a 12- a emisiunii Insula iubirii. După ce a văzut și alte imagini, Marius Moise a avut reacții din ce în ce mai puternice.

„Au fost părți care m-au deranjat. Faptul că i-a oferit scoica aceea. Noi nu prea ne facem cadouri în general și pe mine asta m-a deranjat. Chiar mă gândeam… Poate ar trebui să-i ușurez decizia! Să nu mai aibă atât de multe dubii. Văd că are multe dubii, petrece mult timp cu un băiat, cu Alin. Sunt foarte trist, sunt supărat, sunt dezamăgit. Sunt conștient că am și eu greșelile mele, dar mă așteptam să văd iubirea aia pură, adevărată, care venea din partea cealalată. Când am venit la emisiune avea foarte multe dubii legate de mine și niciun dubiu legat de ea. Într-adevărat, a avut toate motivele să aibă dubii legate de mine. Eu nu sunt un sfânt, dar măcar sunt asumat’, a spus concurentul de la Insula iubirii.

Lasă un comentariu