Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică la munte, încheiată cu scandal. A lăsat-o cu bagajele în zăpadă

0

Nou scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, chiar când ar fi trebuit să se bucure de o escapadă romantică la munte. Iar minivacanța celor doi îndrăgostiți s-a terminat cu o ceartă destul de aprigă. Așa se face că Bianca Drăgușanu a fost surprinsă când a fost lăsată cu bagajele în zăpadă.

Și-au dorit o minivacanță la Sinaia, însă totul s-a transformat într-un scandal uriaș pentru cel mai controversat cuplu din showbiz. Bineînțeles, e vorba de Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, care din păcate au avut parte de încă o ceartă dură. Iar totul s-ar fi întâmplat chiar de față și cu altă lume de față.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică la munte cu scandal. A lăsat-o cu bagajele în zăpadă

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău ar fi vrut să-i ofere o lecție blondinei. Așa se face că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își care bagajele singură prin zăpădă.

Bianca a fost nevoita sa se descurce singura

Mașina cu care a plecat diva era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare. Astfel, Bianca Drăgușanu a pornit de una singură către autoturism, cu bagajele după ea, fără ca Gabi Bădălău să îi întindă nicio mână de ajutor.

Bianca Drăgușanu se vede din nou mireasă

Nu este prima ceartă dintre Bianca și Gabi Bădălău. Dar se pare că Bianca Drăgușanu se vede din nou mireasă de când este cu noul ei partener. Aceasta a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Așadar, dragostea pentru Gabi Bădălău trebuie să fie una mare, dat fiind faptul că ar face acest pas pentru a treia oară. Bianca Drăgușanu are la active două mariaje eluate, unul cu Victor Slav, din care s-a născut și micuța ei Sofia, iar altul cu Alex Bodi, cu care a trecut prin episoade violente.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu s-a arătat pregătită din nou să facă acest pas.
Și chiar dacă au avut parte de multe despărțiri, dar și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors mereu unul la altul, așadar nu este exclus să îi vedem împreună și la altar