Bianca Drăgușanu l-a turnat la Poliție pe Alex Bodi? Ce a dezvăluit: „O să vin cu dovezi”

0

Ce a spus Bianca pe contul său de socializare, la scurt timp după ce Alex Bodi a ajuns la închisoare.
Bianca Drăgușanu este hotărâtă să rupă tăcerea și să dezvăluie informații prețioase despre anumite persoane. La doar câteva zile după ce Alex Bodi a fost arestat, Bianca Drăgușanu este pregătită să spună mai multe lucruri despre viața sa personală, dar și să scoată la iveală niște lucruri pe care le anunță de-a dreptul explozive.

Vedeta este pregătită să vină cu dovezi și să le arate tuturor, mai ales după ce a aflat că Daria Radionova a venit în România pentru Alex Bodi. Bianca a scris pe internet că urmează să facă anumite dezvăluiri din viața privată a acesteia, așa că mulți se întreabă dacă nu cumva vedeta a vorbit și cu anchetatorii despre fostul ei soț, Alex Bodi.

„În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie.
Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au dorit să devină părinți de gemeni
Înainte ca afaceristul Alex Bodi să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, el și Bianca Drăgușanu, fosta sa parteneră, au făcut o vizită unui centrul de fertilizare in vitro. Cei doi își doreau să devină părinți cât mai repede, iar din acest motiv, omul de afaceri ar fi renunțat la tratamentele pe care și le administra pentru masa musculară.
Însă visul lor nu s-a mai concretizat, căci Bianca a anunțat în urmă cu câteva zile despărțirea definitivă și a plecat pentru câteva zile în Dubai. Între timp, Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi a venit la București, iar în momentul în care procurorii DIICOT au descins în casa acestuia, tânăra se afla în locuință.
Alex Bodi a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile.