Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

eduard

Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Ceea ce se voia a fi o seară de relaxare, într-un local de lux, s-a transformat într-o situație extrem de delicată pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a ieșit alături de câteva prietene într-un club de fițe, însă acolo s-a întâlnit cu Gabi Bădălău, de care s-a despărțit în urmă cu două săptămâni, ca ulterior să se împace, dar și cu fostul soț, Alex Bodi, cel care a bătut-o cu bestialitate, în urmă cu câțiva ani. Mai mult, în local se afla și Andrew Tate, fratele lui Tristan Tate, acesta din urmă având o scurtă idilă cu Bianca Drăgușanu, în urmă cu mai mulți ani. Iată cum a reacționat Bianca Drăgușanu și cum a decurs interacțiunea dintre ea și foștii parteneri!

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și iubita lui, Ema Uta, Gabi Bădălău și Andrew Tate s-au întâlnit, complet întâmplător, într-un club de fițe din Capitală. Se știe că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut recent, printr-un moment dificil și chiar s-au despărțit pentru o scurtă perioadă. Cei doi s-au împăcat, într-un final, dar blondina nu prea l-a băgat în seamă, când a ieșit în club, cu prietenele. Ei bine, în momentul în care Bădălău a văzut-o pe exuberanta Bianca pășin în local, afaceristtul a părut extrem posac și și-a alinat dorul, trăgând cu poftă din narghilea, notează CANCAN.

Alex Bodi, pe de altă, era alături de actuala iubită, Ema Uta. Cei doi s-au distrat și au dansat. Alex Bodi este fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cel care a bătut-o cu bestialitate în timpul căsniciei, și a fost implicat într-un dosar DIICOT, ce viza acuzații de proxenetism și constituire de grup infracțional organizat.

Ceea a completat întregul peisaj a fost prezența lui Andrew Tate, fratele lui Tristan Tate, ambii proaspăt eliberați din arest la domiciliu și cercetați pentru trafic de persoane în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat. Britanicul Andrew Tate se relaxa și el în localul de fițe. Lipsea însă Tristan Tate, cel care a avut o scurtă idilă cu Bianca Drgușanu, în urmă cu mai mulți ani.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu în această situație total neașteptată? Blondina a fost atrăgătoare și sociabilă, salutându-se cu câteva persoane cunoscute. Desigur, a ignorat total prezența foștilor parteneri și a ales să se distreze și să danseze. Un amic, dar și admirator al ei, nu a mai rezistat și i-a sărutat mâna ca un adevărat gentleman, Bianca zâmbind cordial. Puteți vedea mai imagini AICI.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur către Gabi Bădălău, după despărțire
La scurt timp după ce Gabi Bădălău a vorbit despre despărțire, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj acid în mediul online. Blondina s-a arătat deranjată de declarațiile fostului ei partener, susținând că bărbații nu ar trebui să vorbească despre relații în spațiul public și a catalogat gestul ca fiind „penibil’. Aceasta nu i-a menționat numele afaceristului, însă a fost cât se poate de clar că mesajul dur i-a fost adresat lui.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis’, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Lasă un comentariu