Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale

eduard

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale, Sofia

Bianca Drăgușanu, cunoscuta vedetă de televiziune, trece prin momente dificile în această perioadă, îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale și a lui Victor Slav, Sofia. Micuța și-a făcut recent analizele, iar mama ei așteaptă cu sufletul la gură rezultatul pentru a găsi un remediu pentru problema care o chinuie.

Problemele de sănătate ale Sofiei au devenit o mare sursă de îngrijorare pentru Bianca Drăgușanu. După o vizită la medic și efectuarea unor analize de rigoare, aceasta asteaptă cu nerăbdare rezultatele pentru a putea interveni și a-i oferi fiicei sale un tratament adecvat.

Micuța Sofia suferă de o tuse persistentă, iar aceasta îi împiedică să se odihnească corespunzător. Chiar dacă medicii i-au recomandat aerosoli, niciunul dintre aceste remedii nu a dat rezultatele scontate. Mama sa este extrem de îngrijorată și a împărtășit public această problemă cu presa.

“Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii… Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat Fanatik.

Pentru Bianca Drăgușanu, singura preocupare în aceste momente este sănătatea fiicei sale. Orice alte probleme, speculații sau discuții privind viața sa amoroasă trec pe planul doi, căci cel mai important lucru pentru ea este ca Sofia să se recupereze cât mai repede și să își poată relua activitățile normale.

“Fetița mea este singura mea preocupare acum. Nimeni și nimic nu mă interesează mai mult decât să o văd bine și sănătoasă. Toate celelalte discuții și zvonuri sunt complet nesemnificative în comparație cu sănătatea ei”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

În ciuda situației dificile prin care trece, Bianca Drăgușanu își păstrează optimismul și speră că fiica ei va depăși această perioadă dificilă cât mai curând. Cu sprijinul medicilor și tratamentul adecvat, aceasta este convinsă că Sofia se va pune în curând pe picioare și va reveni la viața sa normală de copil jucăuș și energic.

În concluzie, vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu este extrem de îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale, Sofia. Problemele de sănătate ale micuței au devenit o prioritate pentru ea, iar toate celelalte aspecte din viața sa trec pe planul doi. Cu speranța că rezultatele analizelor vor oferi un diagnostic clar și că tratamentul potrivit va fi găsit, Bianca Drăgușanu așteaptă cu nerăbdare ca fiica sa să se recupereze cât mai repede și să își recapete energia și vitalitatea de odinioară.

Lasă un comentariu