Bianca Drăgușanu, de urgență la poliție! Ce a pățit vedeta

0

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la poliție. Vedeta și fiica ei au fost amenințate.

Bianca Drăgușanu trece prin momente extrem de dificile. Frumoasa blondină se teme pentru viața ei. Mai exact, în ultimele ore, vedeta ar fi primit un telefon de pe un număr necunoscut din partea unui bărbat care ar fi amenințat-o cu moartea.

Totodată, bărbatul necunoscut i-a spus la telefon că va intra peste aceasta în casă și le va agresa atât pe ea, cât și pe
fiica ei, Sofia. Frumoasa blondină a solicitat serviciile autorităților pentru a reclama infracțiunea. În acest moment, Bianca Drăgușanu se află la sediul Secției 7 de Poliție din Capitală.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată.

Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu .

A fost deschisă o anchetă penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și hărțuire
Din primele informații, avocatul Biancăi Drăgușanu a dispus o anchetă penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și hărțuire.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”,a mai adăugat avocatul Biancăi Drăgușanu.