Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu: „Ne-am folosit unul pe celălalt”

0

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Multă lume a spus că persoana care a ajutat-o să evolueze a fost Cătălin Botezatu, cu care a și avut o relație. Mulți au spus că ar fi fost mai degrabă vorba despre un aranjament, iar acum blondina a rupt tăcerea despre ce s-a întâmplat între ei. Iată ce spune fosta asistentă de televiziune despre momentul în care a descoperit-o designerul.

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre sacrificiile pe care a trebuie să le facă pentru a ajunge în acest punct.

După ce părinții ei au divorțat și a ales să se mute cu tatăl ei, vedeta de televiziune recunoaște că nu i-a fost deloc ușor. La vârsta de 18 de ani, Bianca Drăgușanu a decis să se mute în București. A mers la un casting de modă și acolo a fost observată de Cătălin Botezatu.

 

Cum a remarcat-o Cătălin Botezatu pe Bianca Drăgușanu

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre copilăria sa, dar și despre momentul în care a decis să se mute la București. Vedeta a trecut prin momente dificile, însă a știut dintotdeauna ce vrea de la viață.

Astfel, la puțin timp după ce a ajuns în Capitală, s-a prezentat la un casting. Atunci, Cătălin Botezatu a observat-o și a luat-o pentru prezentarea Fashion Week.

După ce în spațiul public au existat mai multe speculații potrivit cărora între cei doi ar fi fost vorba despre un aranjament, fosta asistentă TV recunoaște că a apărut la momentul potrivit în viața desginerului și este conștientă de faptul că s-au folosit reciproc. Pentru prima oară din a nul 2009 și până în prezent, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre acest subiect.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu stiam deja ce vreau. Aveam geanta de firma, aveam masina scumpa, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere si scopul meu a fost sa vin sa stralucesc si prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting si Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am stiut sa ma impun.

As spune ca ne-am folosit unul pe celalalt, in toate scopurile posibile. Ne-am iubit si ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu stiam. A fost o chestie nespusa. Cred ca Dumnezeu m-a trimis in viata lui pentru ca el avea nevoie de mine si eu de el’a mai declarat vedeta în emisiunea „În oglindă’.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu

Printre iubitele lui Cătălin Botezatu se numără și Bianca Drăgușanu, alături de care a avut o relație în anul 2009, atunci când a și lansat-o în showbiz-ul românesc. Designerul a spus cum a început, de fapt, relația lor.

„Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte’, a mărturisit designerul.

Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi s-au despărțit în 2010, atunci când Bianca l-a părăsit pe Botezatu pentru fotbalistul Adrian Cristea.