Bianca Drăgușanu a făcut un top 10 bărbați din România. Cine e pe primul loc

eduard

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au avut întotdeauna o relație specială. Recent, designerul de modă a vorbit despre sentimentele pe care le are față de blondină și a numit-o pe aceasta „creația’ lui. Imediatt cum a auzit aceste declarații, fosta soție a lui Alex Bodi a ieșit cu o replică pentru creator. Iată ce spune diva despre prietenia pe care o are cu fostul jurat de la Bravo, ai stil!

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a auzit că designerul Cătălin Botezatu a numit-o creația lui
Bianca Drăgușanu a oferit imediat o replică comentariilor făcute de Cătălin Botezatu! Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa creatorului de modă. Ea susține că este un bărbat fermecător, deștept și frumos.

„I le întorc înzecit! Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos. El știe. Ne-am și întâlnit recent, ne-am văzut într-un club. Mie una mi se pare normal să avem relația asta și cred că și lui la fel. E clar că avem un respect și niște sentimente frumoase unul față de celălalt și cred că asta fac oamenii inteligenți’, a declarat ea pentru WOWbiz.

Mai mult decât atât, vedeta simte că fostul jurat de la Bravo, ai stil! o iubește cu adevărat. Acesta îi ia apărarea modelului de fiecare dat când primește un val de comentarii negative.

„Știu că mă iubește, că mereu face asta, îmi ia apărarea în fața haterilor. Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea, pe care o să îl iubesc, care o să fie important pentru mine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Pe ce loc se află designerul în topul făcut de blondină
Bianca Drăgușanu susține că îi urmează sfaturile în materie de modă deoarece mereu a ajutat-o să evolueze. Blondina îl consideră pe Cătălin Botezatu un om cu adevărat valoros.

„Mereu mă ghidez după ce spune el în materie de modă. Eu mereu am ținut cont de sfaturile lui și evoluția mea se vede. Este un om foarte atent la detalii, pentru că detaliile fac diferența. Mereu îl voi vedea un om valoros, a mai declarat ea pentru sursa menționată.

Aceasta a făcut și un top 10 bărbați din România, iar Cătălin ocupă prima poziție. Bianca i-a lăudat atât stilul vestimentar al designerului, cât și personalitatea.

Dacă ar fi să fac top 10 bărbați din țara asta, el ar fi pe primul loc. Omul este super tare, se îmbracă super bine, vorbește frumos, corect gramatical, este genul de om de la care ai mereu ce învăța. Este top of the top. Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze pe Cătălin, ca bărbat, ca orice vrei’, a adăugat ea.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu