Bărbatul reținut și apoi eliberat în cazul crimei lui Adrian Kreiner, bătut și abuzat de polițiști. Soția lui a văzut totul

eduard

Greșeala uriașă făcută de oamenii legii ar putea avea consecințe grave. Bărbatul reținut și apoi eliberat în cazul crimei lui Adrian Kreiner ar fi fost bătut și abuzat de polițiști. Soția acestuia susține că a fost martorul abuzurilor.

Mărturiile bărbatului reținut și apoi eliberat în cazul crimei lui Adrian Kreiner
Viața tânărului în vârstă de 31 de ani confundat cu unul dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu ar putea fi schimbată complet după incidentul terifiant prin care a trecut.

Bărbatul, care este muncitor în construcții, susține că perioada petrecută în custodia oamenilor legii a fost un adevărat coșmar, iar familia sa se teme că nu va mai reuși să își găsească un loc de muncă în viitor.

Susține că ar fi fost bătut și abuzat de polițiști
Greșeala uriașă făcută de polițiști ar putea avea consecințe grave, în condițiile în care tânărul este hotărât să apeleze la justiție pentru a i se face dreptate. Mărturiile sale sunt cutremurătoare:

„M-au tăvălit pe aici, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele și m-au luat la bătaie aici. Nu mi-a zis nimic, mi-a zis „vezi tu unde te duc; domne, unde mergem?; vezi tu, îți arăt eu tie”, a povestit Laurențiu Lăcătușu, potrivit Știrile PRO TV.

Bărbatul nu știa nimic despre cazul crimei lui Adrian Kreiner. A fost ridicat de pe stradă, când mergea spre casă, cu o motocicletă, după o zi de muncă.

„L-au luat, au tras de el, l-au luat la pumni și picioare”
Soția sa a fost martorul intervenției oamenilor legii. Femeia a trăit spaima vieții, credea că soțul ei era atacat de tâlhari.

„Soțul meu nu a plecat niciodată de acasă decât munca și acasă. L-au luat, au tras de el, l-au luat la pumni și picioare când am țipat în gura mare să iasă vecinii că m-am gândit ca sunt hoți și că îl omoară și când colo era poliția”, a povestit ea, pentru sursa citată.

Vineri seară, s-a anunțat că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbaţi acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată”, au transmis, vineri seară, oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Lasă un comentariu