Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți s-a făcut patron în Italia! Cătălin Geolgău își deschide frizerie la Milano și a anunțat că face angajări!

0

Cătălin Geolgău a stat câteva luni în România, în timpul pandemiei de coronavirus, dar revine în Italia cu planul de a deschide o frizerie.
Cătălin Geolgău, un român stabilit la Milano, a revenit în țară în martie, din cauza pandemiei de coronavirus care făcea prăpăd în Italia. Acum, după 5 luni petrecute în țară, Geolgău se întoarce la Milano, cu planuri mari. “Care cunoașteti doi frizeri buni, am și eu nevoie de doi băieți pentru Italia, le ofer cazare, salariu convenabil”, a transmis Geolgău pe pagina sa de facebook.
Cătălin Geolgău a fost în prim-plan și la priveghiul lui Emi Pian. El a adus o coroană uriașă și s-a pozat lângă un poster cu portretul decedatului, așezat pe gardul vilei sale, pe care era scris „Regele Emi Pian”. „Dumnezeu să te ierte”, a postat Geolgău, care a devenit celebru la începutul pandemiei de coronavirus. Geolgău s-a întors de la Milano pe 10 martie, însă nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România, a relatat Observatorul de Prahova.
Cătălin Geolgău a explicat de ce a revenit în țară
Supărat pe ce a scris ziarul, Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău.

În cele două săptămâni de izolare la domiciliu, Geolgău a făcut live-uri de pe canapeaua din sufragerie. „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ……eram obligat să stau … va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară.
Bărbatul venit de la Milano a amenințat Armata
El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgău. „Câte zile mai durează până ne ingenunchiați?”, s-a întrebat bărbatul.

“Radem noi, dar o sa vadem câta bataie o sa ne dea peste câteva zile…Dacă a iesit armata in stradă…dreptul omului e 0 …au voie să tragă in tine”, a mai postat Geolgău. Presa a relatat că Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.