Bărbatul din Câmpulung Moldovenesc vinde casa în schimbul a 100.000 de Biblii

eduard

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, care locuiește de mai mulți ani în Spania, a anunțat că își vinde casa cu două etaje, străjuită la intrare de doi soldați romani din piatră, în schimbul a 100.000 de Biblii, relatează Monitorul de Suceava.

Câmpulungeanul, Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, a pus două bannere mari pe imobilul său, în care anunță că este dispus să ofere casa în schimbul cărților sfinte. Acesta își propovăduiește credința în a doua venire a lui Isus Hristos și consideră că momentul este aproape. Contactat telefonic de Monitorul de Suceava, bărbatul a explicat că intenționează să facă rost de biblii pe care să le ducă în țări din Africa și în alte locuri în care “este încă foame de cuvântul lui Dumnezeu”.

Motivația din spatele acestui gest aparte este legată de credința profundă a lui Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi și de dorința sa de a ajuta semenii în nevoi spirituale. Pentru el, casa sa și bunurile materiale nu mai au nicio valoare în fața iminenței revenirii lui Isus Hristos. El consideră că este timpul să renunțe la acestea și să se dedice misiunii de răspândire a credinței și a cuvântului dumnezeiesc.

Anunțul lui a stârnit deja interesul mai multor persoane care și-au exprimat dorința de a face schimbul, însă încă nu s-a ajuns la o înțelegere. Potențialii cumpărători trebuie să țină cont de cerințele specifice ale lui Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi. Astfel, Bibliile trebuie să conțină atât Vechiul, cât și Noul Testament, iar limba în care acestea sunt scrise trebuie să fie engleză sau franceză.

Cu toate acestea, bărbatul a precizat că este dispus să accepte și mai puțin de 100.000 de Biblii, cu condiția ca acestea să fie complete și într-o limbă în care el să poată îndeplini misiunea sa de a le duce celor în nevoie. De asemenea, el a menționat că acceptă și Biblii în limba română sau în alte limbi, dacă acestea există.

Anunțul lui Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi a generat deja discuții în mediul online și a atras atenția comunității locale. Gestul său neobișnuit și generos a impresionat mulți oameni, iar povestea sa a devenit virală. Este un exemplu elocvent al credinței și al dorinței de a ajuta pe cei din jur, fără a ține cont de bunurile materiale.

În final, este important să subliniem că gestul lui Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi este unul demn de admirație și ar trebui să ne inspire pe toți să fim mai generoși și mai implicați în ajutorarea celor în nevoie. El ne amintește că prin fapte simple și gesturi de bunătate putem schimba lumea în bine și putem aduce speranță acolo unde este nevoie.

Lasă un comentariu