Bărbat din Vaslui, rupt în bătaie de un puşti de 16 ani. Victima îl rugase să nu mai arunce cu petarde

0

Caz şocant în Vaslui, acolo unde un bărbat a fost rupt în bătaie de un puşti de 16 ani din cauza faptului că acesta îl rugase pe puşti să nu mai arunce cu petarde. În urma loviturilor, victima a ajuns la spital cu fractură de femur la piciorul drept.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, victima va avea nevoie de 95-100 de zile de îngrijiri medicale, agresorul fiind reţinut şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Vasluian, rupt în bătaie de un puşti de 16 ani
Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vaslui a ajuns la spital cu răni grave după ce, în timp ce se afla pe stradă, a fost bătut cu bestialistate de un adolescent de 16 ani. Victima îi rugase să nu mai arunce cu petarde.

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţa, pe strada Libertăţii din Vaslui, lângă Scoala Gimnaziala nr. 1. Bărbatul îşi curăţă maşina de zăpadă când s-a trezit cu o petardă bubuind chiar la picioarele lui.

“M-am dus către cel care a aruncat-o, să-i spun să nu mai dea cu petarde că am un copil mic în casă, care doarme. Toată iarna am fost terorizaţi de aceste bubuituri. În loc să se liniştească, el a sărit la bătaie. M-a lovit până n-am mai putut sta în picioare. Am ajuns la spital cu fractura de femur la piciorul drept. M-a nenorocit. Am nişte dureri groaznice şi nu ştiu dacă voi mai putea merge normal vreodată.

Am două zile de când sunt operat la osul femural de la piciorul drept. M-au tăiat 25 de centimetri apoi mi-au băgat o tijă de titan. Am dureri groaznice, iar la ora asta nu vă pot spune cu siguranţă că voi mai merge normal vreodată”, a declarat victima, citată de vremeanoua.

Cum a început altercaţia
Toată altercaţia se pare că a început de la un gest simplu care s-a dovedit imprudent.

“Era 10 dimineaţa, iar eu dădeam zăpadă jos de pe maşină, când m-am trezit cu o petardă bubuind la picioarele mele. Am tresărit. M-am dus către cel care a aruncat-o şi l-am rugat să înceteze că am copil mic în casă, de un an, care doarme, şi care toată iarna a fost terorizat de aceste petarde.

După ce i-am spus să înceteze, m-am întors înapoi spre maşină, iar în acel moment m-am trezit cu o lovitură groaznică în zona capului. M-am dezechilibrat, am căzut, apoi băiatul ăla a continuat să mă lovească cu pumnii şi picioarele. Mi-a dislocat umărul, iar piciorul drept era varza, nu-l mai puteam mişca. După ce s-a oprit din a mă lovi, a început să râdă, apoi mi-a spus că nu am ce să-i fac că e minor, are doar 16 ani. De când sunt în spital am dat declaraţii poliţiştilor, sper să fie tras la răspundere”, a mai spus victima.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore
Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, victima va avea nevoie de 95-100 de zile de îngrijiri medicale, agresorul fiind reţinut şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

“Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracţională a unui tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în dată de 11 ianuarie a.c., ora 12.00, în zona străzii Libertăţii din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul bănuit de comiterea infracţiunii ar fi agresat persoană vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii şi picioarele”, a precizat poliţia.