Bancnota cu care românii pot da lovitura: valorează cât un apartament. O ai în casă?

eduard

Vești bune pentru cei care au această bancnotă acasă. Prețul ei este colosal, egalat cu cel al unui apartament. Dacă o deții, pune-o imediat la vânzare, pentru că te vei îmbogăți. Românii pot da lovitura, este șansa lor să facă bani frumoși de pe urma colecționarilor.

Bancnota care costă cât un apartament
În ultima vreme, bancnotele vechi au început să fie la mare căutare. Există o mulțime de colecționari ce caută exemplare rare, care se găsesc extrem de greu, motiv pentru care prețurile acestora sunt unele extrem de ridicate.

O mulțime de oameni își doresc să aibă la colecție bani speciali, vechi, fie pentru a duce mai departe istoria, fie din dorința de a face bani din pasiunea lor. Unele dintre bancnote, însă, valorează o adevărată avere.

Prețurile diferă în funcție de stare, vechime, dar mai ales evenimentul pe care îl ilustrează. O bancnotă imprimată în urmă cu 25 de ani, însă, se bate în valoare cu un apartament în cele mai căutate zone din România, cartierele de lux ale țării noastre.

Dacă o ai pe acasă, află că este șansa ta să te îmbogățești. Pune-o imediat pe site-urile de vânzări și vei găsi un cumpărător imediat.

Bancnota de 300.000 de lei
O bancnotă emisă în 1998 în valoare de 5.000 de lei este acum scoasă la vânzare pe unul dintre cele mai renumite site-uri de anunțuri din România la suma de 300.000 de RON, dacă se află într-o stare foarte bună.

Cei care încă păstrează bancnote mai vechi în sertarele lor pot să le vândă la prețuri semnificative, în special pentru că unele dintre ele pot ajunge să valoreze o sumă considerabilă.

Sunt bani cu prețuri și mai mari de atât, la care nici nu te-ai gândi. Bancnota Grand Watermelon din 1890 în valoare de 1.000 de dolari este, fără îndoială, cea mai costisitoare bancnotă din întreaga lume.

Într-o licitație desfășurată în 2014, a fost adjudecată la o sumă uluitoare de 3,3 milioane de dolari. Această bancnotă, emisă între anii 1890 și 1893, reprezintă una dintre cele mai rare bancnote din istoria Statelor Unite ale Americii.

Lasă un comentariu