Băiat de 14 ani, sfârșit tragic chiar în curtea casei. Incredibil ce l-a împins pe acesta să comită un gestul extrem…

eduard

La doar 14 ani, un copil din Turda a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit. Băiatul a fost găsit spânzurat în curtea casei. Ce l-a împins pe minor să comită gestul extrem.

Tragedie în Turda: un copil de 14 ani a fost găsit spânzurat
Tragedie fără margini pentru o familie din orașul Turda (județul Cluj). Copilul lor, un băiețel de doar 14 ani, a ales să-și pună capăt zilelor. Incidentul șocant a avut loc joi, 7 septembrie.

Trupul fără viață al minorului a fost descoperit în jurul orei 4.00. El se spânzurase în curtea casei. Alertați, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că nu există urme de violență pe trupul băiatului. Corpul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru necropsie.

”La data de 7 septembrie, în jurul orei 04.00, Poliția Municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că în curtea unui imobil de pe raza orașului a fost găsită o persoană decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima, ca fiind un minor de 14 ani. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat din nefericire decesul tânărului, ulterior cadavrul fiind transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei.

În urma examinării preliminare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență. Polițiștii efectuează în continuarea cercetări, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Minorul ar fi suferit din cauza unei fete și a drogurilor
Oamenii legii urmează să stabilească în următoarea perioadă care sunt motivele care stau la baza acestei sinucideri. Deocamdată, în această cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse neoficiale citate de presa locală, copilul s-ar fi sinucis pe fondul consumului de droguri cauzat de o dezamăgire în dragoste, scrie TurdaNews.

Consumul de droguri în rândul copiilor a alarmat și autoritățile. Astfel, în viitor, elevii din România ar putea fi testați antidrog, cu acordul părinților. Acest lucru este specificat în Planul Național Cadru de Acțiune privind siguranța școlară, semnat marți, 5 septembrie, la sediul MAI.

Lasă un comentariu