Aurel Pădureanu, răpus de durere. Ce s-a întâmplat la 9 luni de la decesul Corneliei Catanga: ”A venit lângă mine!”

0

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică lăutărească a plecat dintre noi în luna martie și a avut parte de un sfârșit extrem de dureros. Nimeni nu se aștepta la așa ceva și toți cei care au cunoscut-o sunt încă în stare de șoc, dar mai ales soțul ei, care o visează mereu și suferă neîncetat.

Cum i-a apărut Cornelia în vis lui Pădureanu

Cornelia Catanga a plecat dintre noi în luna martie a acestui an. Sfârșitul ei a șocat pe toată lumea, pentru că toată viața a fost o luptătoare și nu s-a dat bătută. Deși a avut multe complicații până acum, nemiloasa boală a momentului i-a pus capăt și așa a plecat dintre noi.

Aurel Pădureanu este complet în stare de șoc de mai 9 luni și nu își mai revine. Singurătatea îl macină pe dinăuntru, iar singurele lucruri care îl mai alină sunt visele în care îi apare soția lui. Artistul mărturisește că tot timpul i se pare că soția lui e lângă el și îl urmărește la orice pas, dar îl doboară gândul că nu o poate vedea.

Aurel Pădureanu a precizat că își dorește ca aceasta să-i apară în vis tot mai des, iar el a mărturisit că asta s-a și întâmplat de două ori până acum. Aurel Pădureanu spune că regretata artistă i-a apărut în vis ca și cum s-ar așeza lângă el și de fiecare dată i-a spus să aibă grijă de fiul lor și să îl ajute să ajungă acolo unde și-a propus, așa cum își dorea ea mereu.

”Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis <<ai grijă de Alexandru, ai grijă de el să-și urmeze drumul în viață>>. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine”, a spus Aurel Pădureanu.

Ce se va întâmpla cu mormântul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu merge foarte des la mormântul soției sale, pentru că doar așa își mai alină durerea și simte că îi mai poate fi alături. Artistul vrea să facă schimbări în cazul locului de veci, pentru că acesta nu arată așa cum ar trebui, moartea artistei fiind una neprevăzută.

 

Cornelia Catanga se află într-un mormânt de pământ, lucru cel-a devastat pe soțul ei încă de la început, mai ales că nu a avut o înmormântare așa cum trebuia, cu alai, ci doar cu câteva persoane. Aurel va modifica locul de veci curând și tot acolo își va construi și el unul, pentru a-i fi alături iubitei sale soții.