Au aparut imaginile! Cine este concurenta ”Puterea dragostei” de la petrecerile extravagantului Dan Blizerian

0 4.780

Soc la ”Puterea dragostei”! O concurenta ”Puterea dragostei” ar fi fost zarita la una dintre petrecerile extravagantului Dan Blizerian.

Cine este Dan Blizerian

Dan Bilzerian are o avere de aproximativ 100 milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din jocurile de poker. Postările sale scandaloase, în care apar, inevitabil, femei frumoase și aproape dezbrăcate, i-au adus porecla de ”regele Instagramului”.

Pe un grup de sustinere al emisunii ”Puterea dragostei”, un fan ar fi recunoscut-o pe una dintre concurente la petrecerile celebrului jucator de poker.

puterea dragostei dan blizerian

Bineinteles, ca probabilitatea ca Deea sa fie la petrecerea lui Dan Blizerian este foarte mica, mai ales ca selectia fetelor este foarte stricta, iar acesta locuieste in Los Angeles. Accesul la evenimentele organizate de ”regele instagramului” este extrem de restrans.

Cine este Deea

Deea are 21 de ani si este din Maramures. Tanara a facut furori printre baieti inca de cand a pasit in casa. De departe, cel mai incantat de venirea fetei a fost Mocanu, care, fara sa stea pe ganduri a facut primele demersuri pentru a se apropia de Deea.
„Frumoasa adormita a intrat, bai!”, a spus Mocanu atunci cand a vazut-o pe Deea.

puterea dragostei dan blizerian

loading...