Astrologii au facut anuntul! Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei! Nu uita si nu iarta

eduard

Comportamentul uman este influentat, uneori intr-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se stie ca femeile traiesc emotiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problema majora.

Berbec

Femeile Berbeci sunt dependente de increderea deplina in parteneri, pentru ca detesta minciuna si ipocriza. Insa tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns sa se numere printre cele mai geloase zodii, uneori devenind victimele propriei suferinte, din cauza neincrederii.

Leu

Mandria si teama de a nu fi respectate si iubite le transforma pe Leoaice intr-una dintre cele mai geloase zodii.

Taur

Femeia Taur face scene. Taurii tanjesc dupa un camin armonios, o familie fericita si fidelitate. Atunci cand au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie incep sa investigheze, dand astfel nastere la scene de gelozie.

Sagetator

Femeia Sagetator nu uita si nu iarta. Femeile Sagetator nu recunosc faptul ca sunt geloase pentru ca acest lucru este sub demnitatea lor. Dar, in acelasi timp nu vor uita si nu vor ierta infidelitatea. Partenerii acestora ar fi bine sa le convinga rapid ca nu au niciun motiv sa fie geloase, inainte ca problema sa nu mai poata fi rezolvata

Pesti

Femeia Pesti sufera de paranoia. Gelozia este un companion constant pentru nativele zodiei Pesti. De regula, Pestoaicele pretind mult prea multe dovezi de dragoste si atentie de la parteneri, iar atunci cand asteptarile lor nu sunt indeplinite, se distanteaza. Adesea nu sunt capabile sa ierte nici cea mai mica greseala.

Le sunt ranite profund sentimentele doar de ideea ca partenerul ar putea sa le insele si se lasa adesea conduse de sentimentele de paranoia.

Scorpion

Femeia Scorpion sare „la gatul” competitiei Nativele Scorpion sunt extrem de geloase, devenind banuitoare in legatura cu orice femeie care a „indraznit” sa interactioneze cu partenerul lor.

Cea mai mare problema cu care se confrunta este ca nu-si pot controla emotiile de aceasta natura si izbucnirile sunt deosebit de virulente. Nu fiti deloc surprinsi daca iubita Scorpion se va pierde cu firea in cazul primiti un apel de la un numar necunoscut.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu