Așa ar fi dată afară pe loc Larisa Popa de la Taverna Racilor. Paul Nicolau a recunoscut „Nu aș mai lucra cu ea niciodată”

eduard

Larisa Popa este mâna dreaptă a lui Paul Nicolau, așa că patronul de la Taverna Racilor are încredere deplină în ea. Totuși, Pescobar a dezvăluit motivul pentru care nu ar mai lucra niciodată cu ea. Ce nu ar putea să ăi ierte angajatei sale?

Paul Nicolau a avut o perioadă tumultuoasă, iar afacerile sale au avut de suferit. Mai întâi, a fost protagonistul unui scandal cu ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, în urma căruia o parte din restaurante au fost închise. Iar când lucrurile păreau să se așeze, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, locația de la Snagov a luat foc. În tot acest timp, Larisa Popa, managerul de la Taverna Racilor, a fost alături de Pescobar.

Motivul pentru care Paul Nicolau ar da-o afară pe Larisa Popa de la Taverna Racilor
Larisa Popa se află se multă vreme în anturajul lui Paul Nicolau și a fost alături de el în toate momentele dificile. Ea este care se ocupă de afacerile lui Pescobar. De asemenea, apare des cu el în videoclipurile de promovare ale restaurantului cu specific pescăresc. Patronul de la Taverna Racilor are încredere deplină în angajata sa, însă există un motiv pentru care ar „zbura-o” din fruntea managementului.

„Când are grijă de afacerea ta, prima chestie este să nu fure. Știi cum e, pui lupul (n.red. paznic) la oi. Aș fi dezamăgit, aș ierta, dar nu ar mai lucra cu mine cu niciodată. Aș fi dezamăgit, aș ierta-o… de ce să mă vitregesc pe mine? Dacă nu ierți, acumulezi energii negative.”, a declarat Paul Nicolau în emisiunea Fiță cu Adiță.

Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut că a avut parte de mai multe dezamăgiri de-a lungul vieții sale, chiar și din partea unor prieteni buni.

Pescobar: „E mâna mea dreaptă”
La un moment dat, au apărut speculații conform cărora Larisa și Pescobar ar forma un cuplu. Însă, Paul Nicolau a dezvăluit că apropierea dintre ei este, de fapt, o strategie de marketing. Tânăra este de mai bine de 7 ani mâna lui dreaptă. Așadar, pe lângă relația profesională, cei doi sunt și foarte buni prieteni.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, declara Pescobar, în cadrul unui podcast.

Lasă un comentariu