Apel șocant la 112. O femeie a anunțat că vecinul său a omorât pe cineva. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

0

Apel șocant la 112. O femeie a anunțat că vecinul său a omorât pe cineva. Caz șocant, dar cu final fericit. O femeie din Holbav, județul Brașov a alertat poliția pentru a anunțat că vecinul său a comis o crimă. Ajunși la fața locului, autoritățile au avut parte un șoc.

Apel șocant la 112. O femeie a anunțat că vecinul său a omorât pe cineva. Ce au descoperit, de fapt, polițiștii

Apel șocant la 112. o femeie a anunțat că vecinul său a omorât pe cineva. O femeie din Brașov i-a șocat pe polițiști după ce a sunat la 112 pentru a anunțat o crimă. Bărbatul a declarat că vecinul său ar omorât pe cineva pentru că a auzit țipete din casa acestuia și era plin de sânge pe mâini. Ajunși la fața locului, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. De fapt, bărbatul s-a apucat să sacrifice porcul în casă, pentru că afară era prea frig. Așadar că, după câteva pahare, acesta a adus porcul din coteț și l-a băgat în locuință. Alertați de zgomotul din casă și pentru că nu au știut ce se întâmplă, vecinii au sunat la poliție. După ce l-au văzut pe bărbatul cu mâinile pline de sânge și cu cuțitul în mână, au crezut că sunt martorii unei crime.

Autoritățile s-au prezentatn în mare grabă la adresa indicată, unde au descoperit că nu a avut loc nicio crimă, ci doar o sacrificare a porcului de sărbători. Polițiștii i-au dat amendă omului pentru că nu ar fi respectat procedura de sacrificare a animalului în condițiile impuse de lege.