Anunțul viral scris de proprietarul unui restaurant din Eforie Nord, la intrare: “Nu avem pizza, mititei, hamsie și nici…”

eduard

La început de septembrie, proprietarul unui restaurant din Eforie Nord a reușit să ajungă „celebru” pe rețelele de socializare pentru mesajul său. Pare o glumă, dar este cât se poate de real!

Chiar dacă serile au început să fie mai răcoroase, litoralul românesc tot reușește să-și țină aproape, cel puțin până la finalul lunii septembrie! Dat fiind faptul că sezonul estival s-a terminat, s-au dus marile eforturi ale localurilor care voiau să impresioneze și funcționează, în prezent, cât să acopere un minim necesar.

Anunțul de la restaurantul din Eforie Nord
Pentru a pune punct lungilor întrebări care nu-și aveau rostul, patronul a anunțat, din start, ce nu se mai găsește la localul său:

„Anunț! Nu avem: pizza, mititei, hamsie și nici ciorbă de burtă. Ne plac și nouă… dar nu avem!”, a transmis el.

Anunțul din Eforie Nord / Sursă foto: Facebook
„Lista era mai scurtă dacă scriați ce aveți!”, „Faliment?”, „Aia e”, „Trebuie să dați stingerea”, „Cinstiți!”, „Asta este Eforie…”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Reclamații la un hotel din stațiune
La finalul sezonului estival, mulți turiști care au ales Eforie Nord și au fost cazați într-un hotel de 3 stele, renumit pentru piscinele sale exterioare, s-au plâns de condițiile de acolo. Totul a pornit de la postarea unei românce pe nume Andreea Silvia, care a atras atenția cu privire la neregulile cazării. Ulterior, alți internauți și-au spus propria poveste.

Turista, abia întoarsă din concediu, a spus pe un grup destinat celor care caută vacanțe că a fost profund dezamăgită de experiența trăită.:

„Pentru cine are de gând să meargă la hotelul de 3 stele, poate alegeți altceva. Baia este foarte mică, este mizerie peste tot, păienjeni, toaleta este infectă, cabina de duș stă să cadă, faianța este crăpată. Poate aveți o cameră mai bună, dar camera din poze 602, arată ca 603”.

După comentariul Andreei Silvia, și Ștefania Daria s-a plâns atât de condițiile de cazare, cât și de personal. Turista a specificat că a fost cazată la hotelul de 3 stele din Eforie Nord în urmă cu doi ani:

„Am fost ultima oară în 2021 la hotel. Chiuveta era crăpată, ușa de la duș era defectă. Pe lângă acestea, baia și balconul erau extrem de mici. Am înțeles că au renovat, dar nu camera ar fi singura problemă, deci nu m-aș mai întoarce”.

O altă tânără, Nadia, a subliniat că nu ar merge la cazarea rău-famată nici măcar dacă serviciile ar fi gratuite și ar primi bani ca să le treacă pragul.

„N-aş sta în cocina asta nici dacă m-ar plăti ei! Concediu înseamnă să mă simt bine, nu să îmi vină să vărs când intru în baie și să nu pot să fac un duş după plajă!”, spune ea.

Lasă un comentariu