Anunţul CUMPLIT! Din păcate, e adevărat. LAURA LAVRIC.

eduard

Laura Lavric ajunge pe masa de operație! Cântăreața de muzică populară va lipsi de pe scenă cel puțin două luni după intervenție. Iată de ce afecțiune suferă artista. Cu aceleași probleme s-au confruntat și Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu.
Laura Lavric ajunge pe masa de operație
Laura Lavric ajunge pe masa de operație! La finalul acestei luni, artista în vârstă de 77 de ani este programată pentru o intervenție chirurgicală la șold.

Cu doar câteva luni în urmă, imaginile în care artista se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic au devenit virale pe internet. Fanii artistei au fost curioși să afle de ce afecțiune suferă cântăreața de muzică populară. Ei bine, se pare că se confruntă cu probleme la șold.

Cântăreața de muzică populară a trecut deja printr-o primă intervenție chirurgicală la unul dintre șolduri. Acum, se pregătește pentru a doua operație, la celălalt. Ambele proceduri vor fi efectuate de același medic care a avut în grijă și colegii săi de breaslă, Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu, la Spitalul de Ortopedie „Foișor” din capitală.

Întrebată cu privire la această situație, Laura Lavric a confirmat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Nu a oferit însă mai multe detalii.

„Da, mă operez. Nu vreau să dau alte detalii”, a declarat ea pentru cancan.ro.

La fel ca în cazul colegilor săi de breaslă menționați anterior, recuperarea Laurei Lavric va dura două luni. Așadar, cântăreața de muzică populară nu va putea reveni pe scenă mai devreme de acest termen. Înainte de intervenția chirurgicală, artista va efectua un set de analize.

Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu s-au aflat în aceeași situație
Chiar dacă viața unui artist poate părea frumoasă, nu este deloc ușoară. Anii petrecuți pe scenă, călătoriile frecvente și lungi prin țară sau peste hotare își pun amprenta asupra sănătății lor, într-un anumit moment.

„O viață întreagă tot în picioare, pe tocuri, nu-i ușor. E o viață grea, o luptă continuă. După ce m-am operat însă, sunt ca și nouă. Avem medici foarte buni în România. Inițial, am vrut să mă operez în America. Acolo însă, la un mare spital, am întâlnit un ortoped român, foarte cunoscut, care m-a sfătuit să apelez la medicii noștri, care sunt foarte buni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru cancan.ro.

Ca și Laura Lavric, artista a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale la ambele picioare, fiindcă durerile insuportabile îi limitau capacitatea de a-și desfășura activitatea așa cum era obișnuită.

Într-o situație similară s-a aflat și Constantin Enceanu. Artistul a avut o recuperare miraculoasă după intervenția chirurgicală și s-a întors pe scenă.

Lasă un comentariu