Anunț ANM! Cum va fi vremea în perioada 13 noiembrie – 11 decembrie. Sunt prognozate ninsori

eduard

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 13 noiembrie – 11 decembrie. Meteorologii au anunțat ninsori. Iată cum va fi vremea în România!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Meteorologii au anunțat ploi, ninsori, viscol, lapoviță și temperaturi obișnuite pentru această perioadă din an. Ce temperaturi se vor înregistra în termometre în următoarele patru săptămâni, în România.

Anunț ANM! Vremea în perioada 13 noiembrie – 11 decembrie
Vremea în perioada 13 – 20 noiembrie 2023

În perioada 13 – 20 noiembrie 2023, în cea mai mare parte a României, valorile termice vor fi normale pentru această săptămână a anului. Există posibilitatea ca valorile termice să fie mai coborâte în zonele de munte și mai ridicate în sudul țării. La nivelul întregii țări, dar în special în regiunile intracarpatice din România, regimul pluviometric va fi excenedar.

Vremea în perioada 20 – 27 noiembrie 2023

În perioada 20 – 27 noiembrie 2023, în toate regiunile din România, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână din an. În cea mai mare parte a țării, precipitațiile vor fi și ele normale pentru această perioadă.

Vremea în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

În perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2023, în toate regiunile din România, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normalul acestei perioade din an. Pe tot teritoriul țării noastre, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în perioada 4 – 11 decembrie 2023

În perioada 4 – 11 decembrie 2023, în toată țara, mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această perioadă din an. În toate regiunile României, precipitațiile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu