Antena 1 a făcut anunțul: 4 noi jurați la Chefi la Cuțite! Fanii emisiunii au reacționat: „Abia aștept”

eduard

Așteptarea a luat sfârșit! După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat în mod neașteptat de la Chefi la cuțite, au fost găsiți înlocuitori. Începând cu sezonul 13, vor fi patru jurați.

Chefi la cuțite va avea de acum patru jurați
După ce Sorin Bontea, Flori Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au refuzat să se mai prezinte la filmările sezonului 13 Chefi la cuțite, Mona Segall s-a văzut într-o situație limită, fiind nevoită să găsească rapid înlocuitori.

Filmările au fost amânate, concurenții aleși la preselecțiile inițiale nu au mai primit niciun semn, iar chefii care au consacrat show-ul au fost dați în judecată de Antena 1, lucru la care au spus că se așteptau.

Acum, însă, postul de televiziune a făcut anunțul pe care mulți îl așteptau. Cei trei jurați au fost înlocuiți cu alți patru bucătari de elită. Informația a fost dezvăluită pe rețelele sociale, însă identitatea lor rămâne încă un mister.

„Fii cu ochii în patru. Vin noii Chefi la cuțite. Televiziunea are gust”, este mesajul transmis în mediul online de Antena 1. În clipul video sunt prezentate și câteva cadre cu chefii, însă aceștia nu pot fi recunoscuți.

Cum a reacționat publicul
După publicarea anunțului, fanii au reacționat rapid. Unii au mărturisit că încă sunt dezamăgiți și că sperau că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor reveni la cârma show-ului culinar.

Lasă un comentariu