Angajări 2023. Se oferă 5.000 de euro lunar, fără să se ceară facultate. Angajatul trebuie să aibă maniere

eduard

Angajări 2023. Se oferă 5.000 de euro lunar, fără să se ceară facultate. Angajatul trebuie să aibă maniere
În țara noastră, salariul pentru această meserie este de aproximativ 4.000 de lei lunar, după 4-5 ani experiență. În alte țări, salariul este chiar și de 5 ori mai mare. În Elveţia, aceeaşi sumă plus 1.000, dar în euro.

Ţara unde salariul este de 5.000 de euro pentru o meserie foarte cunoscută în România. Este vorba despre meseria de coafor. Se recrutează atât femei cât și bărbați, iar jobul este în Zurich, Elveția, conform anunțului de pe o platformă de recrutare.

Ce trebuie să facă angajatul?

*Coafură pentru femei
Balayage
Extensii
Consiliere și vânzare a produselor noastre
Este nevoie de diplomă de coafor/coafor EFZ/diplomă de ucenic sau diplomă de maestru meseriaș din țara dumneavoastră de origine.
*Și să aibă maniere, aspect bine îngrijit și la modă, să fie prietenoși și curtenitori și multă pasiune pentru meserie.

Angajări 2023. Se oferă:

100% volum de muncă, program de lucru regulat.
Echipă tânără și dinamică
Posibilități de avansare și formare profesională continuă
Salarizare peste rata standard
De la salariul fix lunar net de 3.700.- CHF (3.700 €) până la 5.000.- CHF (5.000.- €) net.
În plus, angajatorul va ajuta cu formalitățile de înregistrare și cu căutarea apartamentului/cameră, dacă aplicați dintr-un stat membru al UE.
Navetiștii transfrontalieri sunt, de asemenea, bineveniți.
Norma de lucru este 44 de ore pe săptămână, 5 zile, de marți până sâmbătă

Angajări 2023. Beneficii:

Plan de pensii profesionale
Plan de participare la profit
Reducere pentru angajați
Comision
Experiență de lucru:
Coafură: 5 ani (de dorit, dar nu este necesar)

Limba:

Germană (de dorit, dar nu este necesar)
Engleză (obligatorie dacă nu cunoașteți limba germană).
Românii aplică tot mai des pentru locuri de muncă în străinătate, având în vedere că în România locurile de muncă bine plătite sunt tot mai rare.

De cele mai multe ori, oamenii pot avea o remunerația lunară de câteva ori mai mare decât în țară, deși nu știu nicio limbă străină, nu au Bacul sau exeperiență.

Angajări 2023.

Un manager de hotel câştigă între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Responsabilităţile unui manager de hotel includ gestionarea eficientă a tuturor aspectelor operaţionale ale hotelului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru oaspeţi.

Un angajat pe poziţia de manager de hotel câştigă un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună.

„Responsabilităţile unui manager de hotel includ gestionarea eficientă a tuturor aspectelor operaţionale ale hotelului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru oaspeţi, de la gestionarea bugetelor şi a personalului, până la gestionarea rezervărilor şi asigurarea calităţii serviciilor. În funcţie de dimensiunea unităţii, se mai pot adăuga şi alte responsabilităţi specifice”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, de regulă angajatorii cer de la candidaţi să ştie limba engleză, să aibă experienţă sau să cunoască un sistem ERP, foarte bună comunicare şi capacitate de relaţionare.Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, reduceri la diverse produse sau servicii din cadrul unităţii, asigurare medicală, traininguri şi cursuri pentru dezvoltare profesională.

În prezent, 47 de posturi vacante pentru poziţia de manager de hotel sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Braşov, Bucureşti.

Lasă un comentariu