Andrei Ștefănescu, copleșit de problema de sănătate cu care se luptă: „Am dureri foarte…

eduard

Are multe proiecte pe rol, dar în același timp se luptă cu o problemă gravă de sănătate. Andrei Ștefănescu a fost diagnosticat cu hernie de disc și are dureri cumplite.

Artistul nu se operază încă, dar face fizioterapie și încearcă cât poate să își respecte angajamentele. Cu toate astea, uneori se simte copleșit.

“Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și “Prețul cel bun” de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hernie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie.

Am dureri foarte mari, pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”, a spus Andrei Ștefănescu, conform Ego.ro.

Andrei Ștefănescu: „Mulți ani am muncit pe gratis. Mi-a fost greu, pentru că uneori poate nu aveam ce mânca”
Cântă și prezintă mai multe emisiuni, dar recunoaște că acest șir de fapte are legătură cu o promisiune pe care i-a făcut-o lui Dumnezeu când nu o ducea prea bine cu banii.

“Deși lumea mă judecă și spune “Nu mai scăpăm de el, e peste tot!”, eu i-am promis lui Dumnezeu, în serile în care mă rugam să mă ajute să ajung unde îmi doresc, că întotdeauna o să fiu serios și o să îmi respect meseria și o să fiu acolo, oriunde o să se ivească oportunitatea. Iată-mă prezent unde mi-am dorit. Am vrut să fiu pe scenă atunci când lucram și munceam pe gratis.

Mulți ani am muncit pe gratis. Mi-a fost greu, pentru că uneori poate nu aveam ce mânca. Atunci când am reușit, am zis că niciodată nu o să refuz o invitație, o emisiune unde o să fiu solicitat sau un proiect unde trebuie să fiu prezent. De asta sunt peste tot, aceasta este promisiunea mea față de Dumnezeu și până o să închid ochii o să încerc să îndeplinesc această rugăminte pe care am avut-o și această rugăciune din fiecare seară” , mai spune Andrei Ștefănescu.

Cu cine se iubește Andrei Ștefănescu
Artistul are o relație din 2021 cu colega sa de la Antena Stars, Ștefania Duca. Anterior acestei povești, Ștefania a format timp de 6 ani un cuplu cu artistul F. Charm. Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia (30 de ani), s-au separat în vara anului 2020 și au divorțat la notar în toamna aceluiași an. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 6 ani.

Lasă un comentariu