Andrei Aradits, în rolul de tată singur. Noi detalii despre divorțul de Andreea: „Am încercat să…

eduard

Andrei Aradits a trecut de curând printr-un divorț după ce soția lui, Andreea, a decis să se despartă, după aproape 20 de ani de mariaj. Acum, actorul a vorbit despre acele momente dificile din viața lui, dar și despre rolul de tată singur.

Invitat în podcastul „Vorba lui Jorge”, Aradits și-a deschis sufletul și a vorbit despre separarea dureroasă prin care a trecut, însă a recunoscut că relația lor nu mai funcționa de ceva timp.

Andrei Aradits, noi detalii despre divorțul de Andreea
Andrei și Andreea Aradits au petrecut împreună aproape două decenii și sunt părinții unui băiat, Eric. În toamna anului 2022, cei doi au decis să depună acetele pentru divorț. Iar cel mai afectat se pare că a fost fiul lor.

Între timp, Andreea a plecat pentru șase luni în India, unde face Yoga, astfel că Eric a petrecut sărbătorile de iarnă alături de tatăl său.

„Procesul este în continuare în curs de desfășurare. Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă. Am experiență la telenovele. Adică nu e o tragedie, tragediile sunt nasoale, există oameni cu drame reale, există oameni cu cancer, există tragedii. Asta e o telenovelă”, a afirmat Aradits în podcastul lui Jorge.

Întrebat de Jorge dacă fosta lui soție ține legătura cu fiul lor, actorul a spus: „Hai să nu vorbim despre asta”.

Despre rolul de tată singur
Eric Aradits pare să vrea să meargă pe urmele celebrului său tată, fiind atras de actorie. Deși nu este prea fericit de alegerea fiului său, Andrei Aradits spune că a încercat să îi sugereze o altă direcție.

„Fiul tău este atras de actorie?”, l-a întrebat Jorge pe îndrăgitul actor.

„Da, este. Și am încercat să sugerez o altă direcție, dar are talent și dacă asta vrea, e mult prea căpos ca să pot să-l conving în altă direcție. Cred că asta o să facă mai departe. Sau habar nu am”, a răspuns Andrei Aradits.

Pe de altă parte, actorul se declară mândru de fiul său și de evoluția pe care acesta a avut-o. Iar acum este alături de Eric, care urmează să susțină două examene importante: Bacalaureatul și admiterea la facultate. Tânărul își dorește să își continue studiile în străinătate,

„Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate…. Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile de profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a precizat Aradits.

Lasă un comentariu