Andreea Tonciu, dezvăluiri picante despre fostele relații

eduard

Andreea Tonciu, dezvăluiri picante despre fostele relații. Bruneta este dintre cele mai spumoase vedete din showbiz și nu se sfiește să își spună punctul de vedere, indiferent de situație.

Recent, Andreea Tonciu a făcut deliciul presei când a participat la emisiunea lui Măruță de la PRO TV și a făcut dezvăluiri picante despre performanța foștilor iubiți din dormitor.

Andreea Tonciu, dezvăluiri BOMBĂ despre un cuplu din showbiz
Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri uluitoare! Este vorba despre un cuplu din showbiz, în care bărbatul și-ar rupe în bătaie iubita. Tonciu a explicat totul, cu lux de amănunte.

S-a întâmplat în emisiunea Teo Show, unde brunet a spus lucrurilor pe nume, atunci când a fost provocată să spună o bârfă din showbiz-ul românesc. A vorbit despre cuplul care pozează într-o familie perfecta, dar problemele sunt grave. „Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a povestit Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, dezvăluiri picante
A acceptat provocarea lui Măruță de a participa la celebra rubrică ”Spui tot sau îți ia gura foc”, iar răspunsurile vedetei au fost savuroase.

Întrebată “Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri de-a lungul timpului și pe care ea i-a refuzat”, Andreea Tonciu a dat un răspuns neașteptat, care l-a surprins pe Măruță: Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță.

La întrebarea “Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?”, Tonciu a dat un răsouns neașteptat: Giani Kiriță.

”Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari…”, a completat Tonciu cu nonșalanță.

Totodată, ea a recunoscut că dacă nu ar fi fost măritată, i-ar fi plăcut să aibă o relație cu Ion Țiriac, nu cu Ilie Năstase, fiind pusă să aleagă între ei, deoarece acesta are “firma mai mare”.

Andreea Tonciu este una dintre femeile care a învârtit fotbaliștii pe degete. Bruneta în vârstă de 34 de ani este căsătorită de patru ani cu fotbalistul Daniel Niculescu (27 de ani) și au împreună o fetiță, Rebecca. Înainte de căsătorie, vedeta s-a mai iubit și cu Gianni Kiriță, Cristi Daminuță, dar și cu Cristi Puhlac, dar și cu Nicolae Mitea.

Tonciu, show la “Bravo, ai stil”
La fel de efervescentă a fost și la show-ul “Bravo, ai stil”. Andreea Tonciu s-a aflat deseori în conflicte cu celelalte concurente. S-a certat deseori cu Deea Codrea, Roxana Nemeș dar și cu Calina Dumitrescu, fiica designerului Catinca Roman, despre care a spus că e un copil fără minte.

Atunci, Maurice Munteanu, unul dintre jurați, a răbufnit spunând că Andreea Tonciu aduce “mahalaua” în emisiune.

”Dacă eu mă ridic de pe scaunul ăsta și mă învârt în jurul tău, o iei razna. Nu mai pot! Face mișto și eu nu permit să mă ia nimeni la mișto sau probabil e o fană înfocată a mea. Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine”, i-a spus Tonciu și Roxanei Nemeș.

Lasă un comentariu