Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică: „Eu n-am greșit”

0

Andreea Marin a vorbit deschis despre divorțul de Ștefan Bănică. La aproximativ opt ani de la separare, Zâna Surprizelor, așa cum mai e cunoscută în spațiul public, a făcut dezvăluiri inedite legate de căsnicia pe care a avut-o cu artistul și a ținut să menționeze clar că despărțirea nu s-a produs din cauza ei. Iată ce a spus vedeta și despre mariajul pe care l-a avut în trecut cu Tuncay Ozturk!

 

La aproximativ opt ani de la divorț, Andreea Marin a spus public ce părere are despre Ștefan Bănică. Prezentatoarea TV nu s-a ascuns după deget, ci a dat cărțile pe față. A scos la iveală detalii neștiute legate de căsnicia pe care a avut-o cu artistul. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta, iar când și-au anunțat despărțirea spuneau că vor fi în continuare niște părinți responsabili pentru ea.

Andreea Marin, adevărul despre divorțul de Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică și a subliniat că nu s-a ajuns la divorț din cauza ei, ci chiar că ar fi făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva relația și pentru a le fi bine în căsnicie.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.’, a spus Andreea Marin, la emisiunea „În oglindă’.

Ce părere are, de fapt, Andreea Marin despre Ștefan Bănică

În 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică își anunțau divorțul pe Facebook. Au menționat atunci că decizia a fost luată de comun acord și promiteau că vor păstra o relație civilizată de dragul fiicei lor, Violeta.

„După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri’, spuneau atunci Andreea Marin și Ștefan Bănică, potrivit impact.ro.

De curând, Andreea Marin a mărturisit ce părere are acum despre tatăl fiicei sale. Potrivit sursei menționate anterior, vedeta a recunoscut că ea și artistul și-au păstrat angajamentul luat la divorț, de a avea grijă de fiica lor, Violeta.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut’

Andreea Marin a susținut că nu s-a înrudit cu Ștefan Bănică pentru că era cunoscut. În prezent, prezentatoarea a spus că artistul este pentru ea doar tatăl copilului ei și atât. Conform spuselor sale, asta e singura calitate care mai contează pentru ea astăzi.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc! (…) Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine’, a transmis Andreea Marin într-o emisiune tv, conform impact.ro.

Ce spune vedeta despre căsnicia pe care a avut-o cu Tuncay Ozturk

Cât despre căsătoria cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin a spus că mai bine ar uita-o. Consideră că relația cu mediul turc a fost o greșeală, astfel că preferă să o uite.

„A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela, nu mai conta.

Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!’, a mai explicat ea.