Andreea Marin, anunț după 6 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu, chiar de Crăciun

eduard

Andreea Marin, zâna surprizelor, a făcut dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Deși foarte discreți în privința vieții personale, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape șase ani.

Într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars, citat de Spynews, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” și-a deschis sufletul și a vorbit despre modul în care durerea a fost elementul care i-a unit.

Ambii se aflau într-o perioadă dificilă a vieții lor în momentul în care au început relația, iar acest faptul i-a adus mai aproape unul de celălalt. Adrian Brâncoveanu s-a dovedit a fi un sprijin real pentru Andreea Marin. Bărbatul a reușit să consilideze o relație frumoasă și cu Violeta, fiica vedetei din căsnicia anterioară.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin.

Deși nu a fost o poveste de dragoste la prima vedere, fosta prezentatoare consideră că a făcut alegerea potrivită pentru sufletul ei. Cu trecutul său marcat de multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Marin simte că, în prezent, se află pe drumul cel bun.

În ceea ce privește căsătoria, vedeta a explicat că nu simte nevoia de a se căsători în viitorul apropiat. După divorțul de Ștefan Bănică jr., Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, însă căsnicia lor nu a fost una de durată. Cu Adrian Brâncoveanu, nu există, cel puțin momentan, planuri de căsătorie.

„Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a explicat vedeta.

Despre căsnicia în ziua de azi, Andreea Marin subliniază schimbările în mentalitatea societății: „În ziua de azi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”

În final, Andreea Marin a vorbit despre perioada fericită prin care trece alături de Adrian Brâncoveanu.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a conchis vedeta.

Lasă un comentariu