Andreea Marin a făcut un gest uimitor pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Gestul ei a fost apreciat de toată lumea.

eduard

Andreea Marin se remarcă prin activitatea sa intensă pe rețelele de socializare și prin contactul constant cu fanii săi online. Cu doar câteva ore în urmă, celebra prezentatoare TV a surprins pe toată lumea cu o fotografie postată pe contul său de Instagram.

Andreea Marin s-a pozat alături de fiica sa și de fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ștefan. Gestul făcut de Andreea Marin a atras laudele fanilor. Un gest frumos și impresionant al Andreei Marin pentru Radu Ștefan.

Se pare că Radu Ștefan a inaugurat recent o cafenea în București, iar Andreea Marin și Violeta au fost alături de el în momentul deschiderii. Cei trei au imortalizat această ocazie specială, iar Andreea Marin a distribuit totul pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, aceasta a ținut să scrie și câteva rânduri despre ceea ce crede
despre fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. Fanii au apreciat faptul că vedeta de televiziune îl susține pe tânăr și chiar a
încercat să-i facă reclamă cafenelei.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de @radustefanbanica la cafeneaua sa.(…)

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori…
Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Lasă un comentariu