Andreea Mantea va deveni din nou mămică?! Ce a declarat vedeta de la Kanal D

0

Andreea Mantea se gândește la un frățior sau o surioară pentru băiețelul ei, David. Ce reacție a avut cel mic?

Andreea Mantea a făcut declarații uimitoare în propria emisiune, „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Cea mai apreciată vedetă din showbiz-ul românesc i-a mărturisit fiului ei că și-ar dori un bebe, însă cel mic nu a reacționat așa cum s-ar fi așteptat frumoasa brunetă.

Andreea Mantea va deveni din nou mămică?!
Andreea Mantea își expune de fiecare dată viața personală în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” și datorită mărturisirilor făcute de vedetă, fanii o apreciază extrem de mult.

De asemenea, Andreea Mantea dorește să le arate tuturor că duce o viață complet normală, cu bune și cu rele, exact ca toți oamenii, chiar dacă este o vedetă atât de cunoscută.
Astfel, Andreea Mantea a făcut mărturisiri uimitoare în ediția din 18 ianuarie 2021. Frumoasa vedetă le-a povestit telespectatorilor că se ocupă de renovările casei, dar a vorbit și cu fiul ei, David, despre posibilitatea de a avea un nou copil.

”Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, i-a spus Andreea Mantea fiului ei.

David, fiul Andreea Mantea, nu s-a arătat prea încântat atunci când a aflat că s-ar putea să aibă o surioară.

”Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica”, i-a spus David Andreei Mantea.

”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”, i-a răspuns Andreea Mantea.

Andreea Mantea face schimbări majore în casă
Andreea Mantea își dorește să renoveze locuința repede și bine, așa că atunci când este momentul să negocieze nu se sfiește câtuși de puțin, acest lucru făcând-o să fie extrem de determinată în ideile pe care le are.

„Blatul de bucătărie s-a crăpat. Peste tot, crăpături mari, crăpături mici… Ce garanție primesc la blatul acesta? Ce reducere îmi vei face? Vreau să știu încă de pe acum. Vreau reducere din start și eu după aceea să îmi aleg materialele.”, îi solicită Andreea Mantea vânzătorului.