Andreea Esca, prima reacție după ce i s-a cerut demisia într-o petiție devenită virală

0

Andreea Esca a transmis un mesaj subliminal după ce s-a aflat că i s-a cerut demisia de la pupitrul Știrilor Pro TV într-o petiție devenită virală. Reacția prezentatoarei nu a rămas fără ecou, iar la scurt timp apropiații, fanii, dar și numeroase vedete din showbizul românesc, printre care se numără Andra, Andreea Marin, Mihai Petre și Cosmin Seleși i-au trimis mesaje copleșitoare.

Andreea Esca, prima reacție după ce i s-a cerut demisia într-o petiție devenită virală
Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a împărțit locuitorii României în două tabere importante în ziua în care a oferit primul interviu după ce s-a vindecat de boala rară din China: unii cred că ea a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2, alții nu. Aceștia din urmă au pornit un manifest teribil împotriva sa și au cerut șefilor de la Pro TV concedierea ei prin intermediul unei petiții care a fost deja semnată de numeroase persoane – “Afară de la știri! Nu mai are credibilitate” este mesajul care însoțește demersul apărut pe Internet în urmă cu trei zile.

Ieri, Andreea Esca a publicat un selfie în care poartă tricoul îmbrăcat când a realizat primul interviu după ce a ajuns acasă de la Spitalul Clinic “Dr. Victor Babeș”; imaginea a fost însoțită de un mesaj cu subînțeles.

“Pansamentul pentru orice este dragostea! Multumesc! @dragoste__ Va multumesc❤️ #gandulcucaremamtrezit”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram, iar mesajul așternut pe Facebook este ușor modificat după cum se observă în fotografia de mai jos. Andra, Andreea Marin, Olimpia Melinte, Mihai Petre, Maria Popovici, Dana Rogoz și Cosmin Seleși se numără printre vedetele de la noi care au reacționat la postarea prezentatoarei – puteți vedea mesajele lor în aleria foto a articolului.

Andreea Esca, mesaj pentru cei care nu cred în existența noului coronavirus
Întrebată de Cosmin Stan în cadrul interviului ce mesaj are pentru oamenii care nu nu cred în existența bolii rare din China, vedeta a spus: “Cred că atunci când eşti bolnav trebuie să ceri ajutorul medicilor, pentru că ştiu despre ce e vorba, e profesia lor. Iar atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti Lui Dumnezeu. Niciodată nu am judecat, niciodată nu am subestimat un medic, dar cred că am învăţat mai multe despre oamenii de lângă mine. Regret că am lăsat garda jos în câteva momente, prea devreme. Mă simt vinovată că poate trebuia să fac mai mult. Nu lăsai garda jos! Cu siguranţă virusul există. Trebuie să încercăm să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă, să avem încredere în medici, să-i mulţumim Lui Dumnezeu!”.

Andreea Esca nu știe de unde s-a infectat Alexandre Eram cu noul coronavirus
“(…) simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început. Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către COVID. (…).

Doar când am putut să plec din spital. Eram foarte impresionată. Este impresionant şi este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus. Nu ştim de unde ne-am îmbolnăvit. Ne-am tot gândit. Nu cred că este legat de acea petrecere. Nu mai e nimeni de acolo cu un rezultat pozitiv. Este important de ştiut că putem lua oricare dintre noi de oriunde. Ne-am protejat cât am putut de mult, cred că putem face oricând o abatere. Am participat la acea petrecere pentru că a fost în aer liber, au fost luate toate măsurile posibile şi imposibile. Am purtat măşti, toate prietenele au purtat măşti. Dar, da, am avut momente în care am lăsat garda jos. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Suntem nişte animale sociale. Pentru mine este îngrozitor, care sunt sociabilă. Pe noi ne-a costat”, a mai declarat Andreea Esca.