Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul

0

Prezentatoarea Pro TV, Andreea Esca, a fost făcută de ruşine de un taximetrist după ce i-a lăsat un bacșiș mic la finalul unei curse.

Incidentul s-a petrecut, mai demult, în stațiunea Mamaia, în Constanța, iar taximetristul s-a arătat nemulțumit de banii pe care i-a primit de la cunoscuta prezentatoare de știriei, la finalul cursei. Andreea Esca a apelat la un taxi pentru a străbate o distanță scurtă, între două locații. Din anumite motive, vedeta de televiziune nu a vrut să meargă pe jos și a apelat la o mașină.

Când a ajuns la destinație, a avut de plătit șase lei și, ce să vezi, chiar atât a scos din buzunar. Apoi după ce a achitat cursa, vedeta Pro TV a coborât din mașină și l-a lăsat pe șofer cu gura căscată. Nemulțmumit, taximetristul nu a scăpat ocazia să se plângă și să o facă de rușine pentru că nu i-a dat nici un leu în plus.

„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul despre Andreea Esca, conform cancan.ro.

Andreea Esca a investit în imobiliare

Pe lângă salariul secret pe care îl încasează de la Pro TV, Andreea Esca a făcut mai multe investiții, alături de soțul ei, Alexandre Eram. Cei doi au investit în piața imobiliară, în turism, dar și în industria frumuseții și în mass media. Vedeta Pro TVeste publisher al revistei online AList Magazine.

Andreea Esca a făcut mai multe investiții imobiliare, achiziționând mai multe clădiri din București, o vilă pe malul lacului Snagov, dar și alte imobile în localități de munte. Acestea au fost transformate în pensiuni care sunt închiriate turiștilor.

De asemenea, Andreea Esca și soțul ei au investit la Cluj-Napoca, unde au cumpărat un teren de aproximativ 440 de metri pătrați. Aici se află o altă clădire istorică care a fost restaurată și transformată într-un hotel de lux.