Andreea Bălan și Victor Cornea, pe zi ce trece mai îndrăgostiți! Ce declarație i-a făcut sportivul…

eduard

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au confirmat relația în iunie 2023, iar recent, jucătorul de tenis i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste artistei, pe Instagram. Între solistă și sportiv este o diferență de vârstă de 10 ani, despre care artista spune însă că nici nu se vede și nici nu se simte. Cum a răspuns cântăreața la mesajul lui Victor de pe rețelele sociale?

Din primul și singurul ei mariaj, Andreea Bălan are două fiice, Ella Maya și Clara Maria, care au o relație apropiată cu Victor Cornea. Recent, la Insta Story, sportivul a publicat o captură foto din timpul unui apel video cu Andreea. Atunci, Victor se afla acasă la Andreea cu fiicele solistei și cu mama ei, în timp ce cântăreața muncea. În aceeași zi, sportivul i-a făcut o declarație de dragoste Andreei pe Instagram.

Victor Cornea, declarație de dragoste pentru Andreea Bălan: „Iubirea pură”
„Iubirea pură este răspunsul la toate provocările vieții. Te iubesc!”, a scris jucătorul de tenis pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu el și Andreea. „Iubirea mea întotdeauna, dincolo de timp și spațiu”, a scris Andreea Bălan în secțiunea de comentarii a postării.

Așa cum sportivul are o relație apropiată cu fiicele și cu mama solistei, așa și Andreea are o relație frumoasă cu părinții lui. După ce s-a speculat că nu ar fi fost acceptată de părinții jucătorului de tenis, Andreea a reacționat. „Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. (…) Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Andreea Bălan: „Există o relație serioasă cu sentimente profunde”
După divorțul de actorul George Burcea, solista a format timp de un an și trei luni un cuplu cu fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit în septembrie 2021. Deși au fost împreună o perioadă destul de îndelungată de timp, Andreea și Tiberiu au fost foarte discreți pe tot parcursul relației lor. Cântăreața simte că în Victor a găsit persoana potrivită pentru ea.

„În ultimii doi ani nu am mai prea vorbit despre viața personală pentru că am considerat că trebuie să-mi dau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și, când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine”, spunea Andreea Bălan în iunie 2023, la Antena Stars.

Cântăreața a mai declarat și că, deși relația cu Victor este încă la început, faptul că și-au asumat-o înseamnă că între ei există o legătură profundă. „Există o relație serioasă cu sentimente profunde. (…) Mama l-a cunoscut. Îl place foarte mult. Îl simte că e foarte bun. Un om cu suflet cald”, a mai declarat Andreea Bălan, înainte ca Victor să-i cunoască fiicele.

Cu cine a mai format Andreea Bălan cupluri în trecut
La câteva luni după despărțirea de Tiberiu Argint, în mai 2022, Andreea Bălan a fost surprinsă pentru prima oară alături de un alt bărbat. Cei doi au cinat într-un restaurant din București, fiind destul de distanți, în afara câtorva momente intime surprinse de CANCAN. Au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână. Cu toate acestea, solista nu a confirmat niciodată respectiva relație.

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette.

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, relatează Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița. Andreea și-a șters tatuajul de pe inelar abia în 2023.

Lasă un comentariu