Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață…”/ Cum s-au pozat la 3 ani de la despărțire

eduard

Andreea Bălan și George Burcea nu s-au înțeles deloc în ultimii ani cu privire la fiicele lor și unul erau mereu împotriva celuilalt. Totuși, de ceva vreme, mai ales de când ea se iubește cu Victor Cornea, se pare că aceste lucruri au dispărut. Nu s-a mai auzit despre vreun conflict între ei, ba chiar azi au surprins pe toată lumea fiindcă au fost împreună, în prima zi de școală cu fiicele lor.

Azi, Andreea Bălan a lăsat totul în urmă, inclusiv planurile pe care le avea și a mers alături de cele două fiice ale sale la începerea școlii. Le-a pregătit așa cum trebuie, le-a dat uniforma și au plecat mai fericite ca niciodată către școală, unde cele mici vor avea parte de un nou început în viața lor.

„Neața, dragilor. Noi mergem la școală. Voi ce faceți? Cred că și voi mergeți la școală, nu? Sunteți pregătiți pentru noul an școlar? Noi suntem pregătite și fericite’, a spus artista pe rețelele de socializare.

Ella a observat imediat că e filmată de mama ei și ținut să facă și ea câteva precizării despre această zi. „Eu merg în clasa I, iar Clara în grupa pregătitoare. Și am și uniforma pe mine’, a spus fata cea mare a cântăreței.

Totuși, surpriza vine abia acum! În timp ce mulți se așteptau ca doar Andreea Bălan să meargă cu fiicele ei în această zi specială, se pare că și George Burcea a vrut să participe. Ba mai mult, nu doar că s-a pozat cu ele, ci a scris și un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina sa de Instagram.

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri.Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții că atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie’, a scris George Burcea.

Cum s-au fotografiat la începerea școlii
Ei bine, deși toată lumea se aștepta ca pe rețelele de socializare să apară un tablou de familie cu George Burcea, Andreea Bălan și cele două fiice ale lor, nu a fost deloc așa. Nu putem uita că cei doi sunt divorțați de 3 ani, dar și că și-au refăcut amândoi viețile amoroase și sunt fericiți în relațiile pe care le au, chiar dacă actorul a traversat și o perioadă de despărțire recent. Fiecare s-a pozat cu fetițele, iar mai apoi au împărtășit imaginile pe conturile lor de socializare spre surprinderea fanilor.

Andreea Bălan nu voia să își ducă fetele la școală în prima zi
Andreea Bălan a fost surprinsă de începerea școlii pe data de 11 septembrie, fiind sigură că începe pe data de 15, astfel că ea avea deja destul de multe planuri importante pentru ziua de azi. Mai concret, trebuia să fie alături de Victor Cornea la Cupa Davis. Totuși, se pare că artista și-a schimbat planurile și și-a lăsat iubitul de unul singur astăzi, totul pentru a merge cu fiicele ei la începutul noului an școlar.

„Începem școala pe 15. A pe 11 septembrie începe? Cred că le duc pe 15 eu. Noi mergem la mare, că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare. Avem treabă. Ela știe, dar Clara nu. Clara, cea mică, este o năzdrăvană. În ciudă îmi face. Exact așa îmi face. Îmi zice că nu vrea. Ela este foarte disciplinată, își face temele, este organizată, ordonată, în camera ei este „lună’ tot. În schimb, Clara nu vrea nimic. Nu știu ce o să fie’, a spus artista în urmă cu câteva zile.

Lasă un comentariu