Andreea Bălan, criticată dur. Ce a făcut la o nuntă la care a fost plătită să cânte

eduard

În weekend, Andreea Bălan, Petrișor Ruge și trupa sa au mers să facă show la o nuntă. După eveniment, jurata de la Te cunosc de undeva a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat. Un val de critici a venit asupra artistei de la Antena 1, pentru prestația sa.

Andreea și Petrișor au avut o cântare la o nuntă, dar situația se pare că nu a ieșit așa cum au plănuit, potrivit spuselor internauților. Chiar dacă este contractată de ani buni pentru evenimente și sumele pe care le încasează nu sunt deloc modeste, au apărut nemulțumiri.

Andreea Bălan, pusă la zid după ce a cântat la o nuntă
Internauții au acuzat faptul că Andreea Bălan nu și-a schimbat stilul, odată cu trecea timpului. De asemenea, au criticat-o pentru că mai mult ar fi dansat decât să cânte, pentru ținută și pentru că ar fi fost prea provocatoare. Iată doar câteva dintre comentarii:

„- Mai schimbă un pic dansul… este cam vechi.
– Total pe lângă, dansatoarea din dreapta, cea cu coadă, nu are ce căuta acolo dacă nu știe coregrafia.
– Mai schimbă modelul la cizme!
– Totul tras la indigo! Tralala și o bâlbâială continuă! Alții mai schimbă stilul în 10-15 ani!
– Nu ai rezistat să nu îți arăți fundu’!
– De cântat a dansat bine”.

Cât cere pentru a cânta la o nuntă, de când s-a întors de la America Express
Andreea Bălan nu duce deloc lipsa banilor, după cum se vede din sumele pe care le cere la concerte. După mai bine de două decenii de carieră, prețul pe care îl solicită este de înțeles. În plus, de când s-a întors din America Express, vedeta este tot mai dorită la evenimente private.

Pentru o singură oră, cântăreața cere nu mai puțin de 2.500 de euro. În această sumă, intră și echipa sa de dansatoare cu care face un spectacol complet. Bineînțeles, cei care vor să o aibă pe Andreea Bălan la nuntă, pe tot parcursul evenimentului, trebuie să scoată din buzunar între 10.000 și 15.000 de euro.

Relația cu Petrișor Ruge
De mai bine de 17 ani, Andreea Bălan face echipă cu Petrișor Ruge, care este coregraf. Dată fiind apropierea dintre cei doi artiști, care poate fi văzută mai ales în spectacolele lor, mulți au crezut că au o relație. Ulterior, cântăreața a venit cu clarificări:

„Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri.
Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează.

Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu”, a declarat Andreea pentru Ego.

Lasă un comentariu