Andreea Antonescu o să înceapă o viață nouă.

0

Andreea Antonescu în vârstă de 38 de ani a confirmat cum că în vara anului trecut s-a despărțit de omul de afaceri Traian Spak, în vârstă de 38 de ani.

Relația celor doi a durat aproximativ 9 ani iar împreună au o fiică în vârstă de 9ani.

Artista spune că dorește să își refacă viața.

 

Artista a declarat într-un interviu faptul că este pregătită să înceapă o viața nouă ba chiar dorește să devină din nou mamă.

„Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat”, spune artista.
V-am mai zis: «Niciodată să nu spui niciodată!». În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum. Nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala: «Mori cu amintiri, nu vise!»”, a declarat solista, pentru Click!.

Oare ce caută artista la un bărbat?

Andreea deși în prezent nu formează un cuplu, ea nu simte că ar avea ghinion în dragoste. „Din contră, mă consider norocoasă. Întotdeauna se poate întâmpla mai rău! Undeva în adâncul meu, sunt o fire romantică și încă sper la acea poveste frumoasă, până la sfârșit! Din păcate, relațiile pe care le-am avut până acum nu au fost să fie!”, a mai spus pentru Click!.

„Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”