Andra Și Cătălin Măruță, Demolați Pe TikTok De O Influenceriță, După Ce Fiica Lor, Eva Măruță, A Fost Criticată Pentru Rolul Din Filmul „Tati Part-Time”: „E Bună Atenția, Dar Când Atenția E Puțin Negativă N-O Mai Vrem”

eduard

Andra și Cătălin Măruță au fost aspru criticați pe TikTok, de o influenceriță urmărită de mii de internauți, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost blamată pentru rolul jucat în filmul „Tati part-time”.

Tânăra îi acuză pe cei doi că profită de pe urma propriului copil pentru a strânge și mai mulți bani.

Eva Măruța, în vârstă de opt ani, și-a făcut debutul în actorie și pare să aibă un adevărat succes.

Fiica Andrei și a lui Cătătlin Măruță a avut rolul principal în filmul „Tati part-time”, o comedie românească, care a ajuns pe locul întâi în Box Office-ul românesc.

În timp ce mulți au apreciat talentul Evei, alții au avut cuvinte dure la adresa acesteia, iar Cătălin Măruță a decis, în cele din urmă, să își apere fiica în fața celor care o critică.

„’Nu vei reuși niciodată’, ‘Ești praf’, ‘Lasă-te de meserie’. Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruță, pe Instagram.

Însă, o influenceriță cu mii de urmăritori pe TikTok critică abordarea vedetei de la ProTV. Ea susține că situația creată în jurul Evei Măruță este rezultatul deciziilor pe care Cătălin și soția lui, Andra Măruță, le-au luat în privința fiicei lor. La doar câteva luni de când s-a născut, copila avea deja cont de Instagram, lucru care le-a adus, în opinia influenceriței, și mai mulți bani părinților săi.

Totodată, tânăra critică educația pe care Eva Măruță a primit-o de la părinții săi și spune că are un comportament de „divă”, complet neadecvat pentru un copil de doar opt ani.

„Poate pentru că are opt ani și nu-i ajungi cu prăjina la nas, oricine ai fi. Face mișto de ta-su în propriile lui story-uri (n.r. secțiunea „Povești” de la Instagram), săracu, că am ajuns să-mi fie milă de Măruță că face fii-sa mișto de el. Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut, i-ați făcut Instagram la trei luni. Când facem bani cu copilu e bun.

E bună atenția publicului, dar când atenția publicului este puțin negativă n-o mai vrem, n-o mai dorim, să dispară, că este doar un copil. Dacă este doar un copil, șterge-i contul de Instagram, că este doar un copil, nu are ce să caute să aibă cont pe Instagram să facă reclame să producă bani, e un copil. Aaa, vă place că face vizualizări cu atitudinea asta de mini divă, mini Madonna, ce se vede ea în capul ei, dar nu vă place că lumii nu îi place că îl face pe ta-su de balamuc în story-uri”, a spus influencerița, într-un videoclip pe contul său de TikTok.

Eva Măruță, debut în lumea filmului la doar opt ani
Eva Măruță a avut rol principal în filmul „Tati part-time”, o comedie românească care urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un tânăr avocat al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei sale, Maya, interpretată de fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță. Filmul este debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima, cunoscut drept BRomania. Filmul „Tati part-time” este difuzat în totate cinematografele din țară.

Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, vor apărea într-un film: „Ce, numai Măruță să-și bage copii? Îi bag peste tot și cu bani mulți”

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Playtech.

Întrebat cum este să debuteze Smaranda pe marele ecran într-un alt film și nu unul produs de el, acesta a spus: „Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

„A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic. Dacă ar fi să votez acum – mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol -, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, a mai spus Codin Maticiuc.

Lasă un comentariu