Andra, mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

eduard

Andra și Cătălin Măruță formează de ani buni unul dintre cele mai solide și mai mediatizate. Cei doi au o familie reușită, iar cei doi copii pe care îi au completează imaginea unui cuplu de succes.

Cei doi se află în acest moment în vacanță și au sărbătorit un moment foarte important. Când au auzit despre ce este vorba, fanii au reacționat imediat.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Ei au împreună doi copii extrem de reușiți: David și Eva. Chiar dacă pentru mulți viața de vedetă nu se împacă foarte bine cu cea de familie, pentru cuplul Andra-Măruță lucrurile par că nu stau deloc așa.

Detalii importante din căsnicia celor doi au ieșit la iveală, însă, cu puțin timp. S-a întâmplat chiar în vacanța pe cere cele două vedete o petrec chiar în aceste momente. Cea care a dorit să-și informeze prima fanii despre cele întâmplate a fost Andra. Ea a postat un mesaj edificator în acest sens, pe pagina sa de Facebook.

„De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin”, a scris Andra pe pagina sa de socializare. Cu alte cuvinte, au trecut 13 ani de când cei doi și-au unit destinele în fața altarului. Acum, ei au decis să petreacă momentul decisiv departe de lumina reflectoarelor. Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Eva și David.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță
Imediat, fanii au reacționat la aflarea importantei vești. Una dintre persoanele care le-a transmis celor doi gânduri bune cu ocazia aniversării nunții a fost Mihaela Rădulescu. „Așa începe dragostea…La mulți ani!”, a scris frumoasa vedetă.

În urmă cu 13 ani, pe 10 august 2008, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia de la biserică a avut loc la aproximativ două săptămâni de la cununia civilă.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, atunci când moderatorul TV prezenta o emisiune la TVR. Artista avea doar 19 ani la vremea respectivă. Măruță i-a cerut să cânte mai multe melodii live, după care amândoi au realizat că au aceleași gusturi muzicale. Din acel moment a început povestea de dragoste dintre cei doi, deși la început Andra nu era foarte interesată de Cătălin Măruță.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra acum ceva timp.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu