Andra Măruţă, Criticată De Internauţi Pentru Că Ar Fi Luat În Greutate. „O Să Ajungi Ca Gabriela Cristea, Mare Te-Ai Făcut”

eduard

Îndrăgita vedetă Andra Măruță a fost aspru criticată de internauți, după apariția pe care a avut-o în cadrul unui eveniment. Artista în vârstă de 37 de ani a urcat pe scenă unde a cântat și dansat foarte voioasă. Deși a întreținut atmosfera cu zâmbetul pe buze, a fost aspru criticată pe internet pentru modul în care s-a afișat.

Andra Măruță a fost făcută praf de internauți, după o apariție pe care a avut-o pe scenă, la un concert. Îmbrăcată într-o costumație elegantă, cu inserții de pietricele, cântăreața a întreținut atmosfera, a cântat și a dansat în fața celor prezenți. De altfel, a zâmbit tot timpul, s-a învârtit pe scenă și a bătut din palme. Deși a avut o apariție strălucitoare la eveniment, internații nu au „iertat-o” nicio secundă, potrivit Cancan.ro.

Andra Măruță, criticată de internauți pentru că ar fi luat în greutate
Mai mulți internauți au comentat ținuta pe care a îmbrăcat-o artista, susținând că ar fi luat câteva kilograme în plus. Unii dintre ei au adus în discuție și numele Gabrielei Cristea, vedeta fiind și ea, la rândul ei, criticată pentru aparițiile televizate sau în public.

„Gata, s-a dus și Andra, îi place dulcele. A devenit o băbuță de 70 de ani”, „Parcă seamănă cu soacră-mea”, „Trebuie să modifice ușile”, „Știi vorba aia, banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „O să ajungi ca Gabriela Cristea, mare te-ai făcut”, „Are foi de arc la suspensie”, „Seamănă cu Draga Olteanu Matei, dar vocea e super”, „Poate vă aud că mai spuneți ceva de Loredana Groza”, „Adio talie”, au fost doar o parte dintre mesajele postate la videoclipul cu Andra.

Gigi Becali i-a ciobit un dinte
Andra Măruță a povestit un moment pe care l-a trăit cu Gigi Becali, în urmă cu mulți ani, la un eveniment.

„Eram la o petrecere a unui cazino. Asta demult, nu aveam încă trupă, eram cu dansatoare. Și că tot ziceam de domnul Becali, a venit la petrecerea asta, în primă fază s-a uitat. A zis «cine o fi fata asta?», că eu citesc pe buze. Am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt. Pentru că îi plăcea mult melodia.

S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe și eu cum cântam, el cum m-a ridicat, eu mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele. Și de teamă, cântam tot așa. Apoi când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete dacă mai am dintele”, a povestit Andra Măruță, în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Lasă un comentariu