Anda Adam s-a apucat de OnlyFans! Ce tarif are fosta iubită a lui Victor Slav

eduard

Anda Adam i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cunoscuta cântăreață s-a apucat de OnlyFans la 43 de ani și a dat de veste tuturor fanilor ei printr-o postare bizară. Vedeta și-a scos picioarele la înaintare, anunțând că și-a făcut cont pe celebra platformă cu poze și filmări deocheate. Numele ei se alătură altor personaje cunoscute din showbiz, printre care și Loredana Chivu, Daniela Crudu, Ema Karter, care fac bani frumoși datorită acestei „afaceri” online. Ce tarif are fosta iubită a lui Victor Slav?

Anda Adam se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, având o carieră uriașă în spate pentru care a muncit ani la rând. A devenit faimoasă în urmă cu aproape două decenii, iar de-a lungul timpului a luat parte la multe proiecte de televiziune. Sigur că, la un moment dat, s-a cam dus și succesul, iar aparițiile TV au fost tot mai rare. Cântăreața s-a făcut „femeie de casă”, și-a pus din nou pirostriile și este o mămică fericită.

Chiar și așa, n-a renunțat la concerte ori la evenimentele care-i aduc venituri frumoase. Totuși, vedeta s-a gândit cum să facă bani frumoși și fără prea multă muncă. Așa că, a urmat exemplul altor personaje din showbizul nostru, precum Loredana Chivu ori Daniela Crudu, și a devenit activă pe platforma pentru adulți, OnlyFans.

Ce tarif are Anda Adam pe OnlyFans
Artista i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a făcut o postare pe Instagram prin care anunța că și-a făcut cont pe aplicația respectivă. Și-a scos picioarele la înaintare și apoi și-a îndemnat fanii să acceseze link-ul din descriere, pentru a ajunge pe contul ei de OnlyFans. Cum nimic nu este gratis în această lume, solista s-a gândit să pună și un tarif pentru ca toți cei care vor s-o vadă în ipostaze atrăgătoare, să scoată din buzunar (ori din cont) bani frumoși pentru a-i urmări postările.

Așa că, blondina le cere tuturor 10 dolari pe lună, dacă vor să-i vadă fotografiile și filmulețele. Nu este o sumă tocmai modică, ținând cont că mulți tineri vor să o vadă pe artista din copilăria lor în ipostaze sexy. Multe vedete din lumea mondenă de la noi au recunoscut că această aplicație a ajuns o bună sursă de venit pentru ele. Postările lor pot fi accesate de bărbați și femei din toată lumea, sigur dacă plătesc un preț stabilit înainte de persoana în cauză.

Lasă un comentariu